Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazug feleség? Mit tudok ezzel a helyzettel kezdeni?

Figyelt kérdés

Állandóan, minden apróságban is, hazudozik a feleségem. De ez nem elég neki, még én vagyok a rossz, hogy nem hiszem el a hazugságait.

Már a lányom is elkezdte, és ugyanezt csinálja.

Hisztiznek, visítanak ha nem hiszem el a hazugságokat.

És igen 100%ig biztos, hogy hazudnak, nem csak én hiszem azt.

2016. máj. 16. 14:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Anyám is ilyen. En utánaolvastam. Az írja le a viselkedését a legjobban, amit a passzív-agresszív emberekről olvastam. Azt írják hibás problémakezelés. Ahogy előttem is írták, rossz módszert tanult. Ha a fent említett dolog a hond, az nem hozható helyre szakemberrel sem. Legalábbis ezt olvastam mindenhol. Amúgy én elküldtem dokihoz anyámat. Ő(doki) azt mondta indokolt, hogy járjon. Persze nem jár....
2018. aug. 21. 07:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Nővérem ilyen.

Tudja az egész család mikor hazudik mar sajnos a 9 éves fia is felismeri hiába szólunk rá támad bennünket ,képes 3-4 embert leordítani.

És ha véletlen igazat mond azt sem lehet elhinni neki !

Gyerekednek keress segitséget szakembert ő még menthető. Feleséged sajna már nem.

Kitartást neked.

2018. aug. 21. 07:16
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Én is mindig hazudok a nyugalom érdekében.
2018. aug. 21. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:

2 évig éltem együtt egy ilyen nővel. Kb fél év alatt jöttem rá hogy mindenben, a legpitiánerebb dologban is képes hazudni aminek semmi jeletősége nincs. Amikor konkrét bizonyítékkal cáfoltam akkor is kitartott a hazugsága mellett és én voltam a szemét. A végén azt sem tudtam hogy mikor mond igazat és mikor nem.

Egyszer sürgős teendői miatt elment itthonról, amikor utánanéztem és cáfolhatatlanul bizonyítottam hogy hazudik akkor újabb haugsággal jött elő, amit megint cáfoltam, aztán még egy hazugság amit már nem volt kedvem cáfolni, betelt a pohár és szakítottam.

2018. aug. 21. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk ki az, akit szembesítenek a tévedésével, és lehajtott fejjel beismeri a hibáját?

Valószínű egy megtört, öngyilkosság előtt álló ember, akinek már minden mindegy.

Inkább próbáld elkerülni a helyzeteket, hogy hazudjon.

2018. aug. 21. 10:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem is van a közeli rokonságban sajnos egy család ahol mindenki ezt csinálja. Anya és két lánya. Szerintem betegek, nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire primitív legyen és nem vegye észre magát. Hazudnak olyan dolgokban is aminek semmi jelentősége, ha megmondaná az igazat semmi sem lenne se jobb se rosszabb de inkább hazudik. Pl. hívom, hogy ez vagy az...nem tud találkozni mert máshol van, konkrét helyen ami 70 km tőlünk. De ha hazaér hív. 15perc múlva hív, hol vagyok mert megjött. Mondom neki ez sehogy sem lehet, azt mondtad itt és ott vagy. Erre ő..ott voltam mikor hívtunk persze. Nézem a telefont, 15 perce hívtam. Szerinte rosszul emlékszem, ne nézzem hülyének, hogy nem tudja hol volt.

Elküldtem a fran.cba.

Engem az zavar legjobban ezen, hogy totál hülyének néz, olyan dolgokban hazudnak ami már abban a pillanatban nyilvánvaló de ha szólok én vagyok a hülye és kinevet, hogy én mekkora idióta vagyok, hogy képzelődöm. Amikor olykor szakad a cérna és összeveszünk kiderül, hogy mindenki a környezetükben mekkora segg.fej, meg irigykedik rájuk és ezért támadja őket mindenki holott inkább magunkba kellene nézni mert ők a rendesek mi többiek meg csak rosszakaratból áskálódunk ellenük. Tartom is a távolságot, de mivel közeli rokonok nem mindig lehet.

2018. aug. 21. 11:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Ez így nagyon tehetetlenül hangzik. :-(
2018. aug. 22. 00:12
 18/18 anonim ***** válasza:

"Mondjuk ki az, akit szembesítenek a tévedésével, és lehajtott fejjel beismeri a hibáját?

Valószínű egy megtört, öngyilkosság előtt álló ember, akinek már minden mindegy."

Vagy mondjuk egy olyan ember, akinek fontosabbak a szerettei, mint a büszkesége.

2018. aug. 22. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!