Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
Csak sexel kezdödott minden szep es jo volt mig ilyen teren megegyezett a legjobb baratnommel is aki nem tudott rola,h velem volt a pasi,mikor ezt meg tudtam azt mondtam neki,h ezzel velem vege..meg a baratnommel volt de par nap mulva ram irt s azt monda rosszul valasztott,h velem erzi jol magat..az egyutt toltott ido nagyon jo volt s ugy ereztem adnom kene ennek meg egy eselyt,de o mar rendes kapcsolatott szeretett volna. habar azt hittem tul teszem magam rajta,de mar lassan 3 honapja es meg valahogy ugy erzem mindig bant a dolog. A baratnommel nem tartjuk a kapcsoltot azota..de a parom edzo es edzi hetente 3 szor..es az a tudat,hogy egyutt vannak bar tudom,h mar nem volna koztuk semmi ,mert a baratnom is tudomast szerzett rola s tudom,hogy igy mar nem kezdene vele es a parom sem vele,de akkor is zavar.Szerintetek ez az erzes majd elmulik egyszer ?mert igy ugy erzem nincs ertelme,de viazont meg szeretem.. :(2016. máj. 15. 10:23
11/12 anonim válasza:
Kit hivsz párodnak???
A dugópajtit, akivel már nem is vagytok együtt???
12/12 A kérdező kommentje:
Meg együtt vagyunk jelenleg..es mar nem csak dugopartner..
2016. máj. 15. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!