Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit tennétek ebben az esetben?
A pároddal 2 éve vagy együtt, és nem is sejted hogy megcsal. Majd egyszer csak becsönget egy lány és kiderül hogy terhes a párodtól. Titokban akarta a párod tartani de nem sikerült neki. A lány 17 éves és tanul.
Te megbocsájtanád a párodnak ezt?
Összeszedném a cuccait, kezébe nyomnám, és gratulálnék az új családjához.
*ajtó becsuk, zár kattan, kulcs felrobbant*
Hát szerintem sok értelme nincs sem az együtt maradásnak sem a megbocsátásnak. Ez nem egyszeri botlás volt, amit rá lehet fogni alkoholra, nemi vágyra, vagy a csillagállásra. (bár az sem enyhítő körülmény!)
Ez kapcsolat sosem volt igazi kapcsolat, csak látszat. Szóval lenyelném a keserű pirulát és búcsút intenék életem ezen szakaszának, meg a férfinek is!
Mindenesetre ha lány nem tudott rólam, akkor azért megkérdezném, hogy kell-e neki lelki támogatás, mert neki sem lehet könnyű, leányanyaként, "megcsalva". Sajnálnám a tinit is magamat is.
Nem tudnék férfinak tekinteni valakit, aki képes "(ki)használni" egy 17 éves tinilányt.
Nem tudnék bízni olyanban, aki hazudott nekem.
Szóval kérdés eldöntve. Sok mindent meg tudok bocsátani, el tudok nézni, el tudok fogadni, de nem vagyok Teréz anya.
Alá tudom támasztani az utolsó válaszolót, mert sajnos kerültem ilyen szituba. Megkeresett egy pióca jellemű ribbanc, összehordott hetet-havat, aztán később kiderült, hogy a fele sem volt igaz.
Feltételezve, hogy valós a kérdésben vázolt sztori, és tényleg terhes a kislány, akkor szó sem lehetne megbocsájtásról. Menjen a pasi, és nevelje a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!