Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Csak a sötétben tapogatózom. Ez vajon jó ötlet?
Figyelt kérdés
Imádom a szexet, minden nap vágyom rá többször is. De hosszú évek óta már másra is vágytam. Azt akatam, hogy ne csak a testemért szeressenek, hanem valaki figyeljen már végre belső értékeimre. Mára harminc felett járok. Egy évvel ezelőtt talákoztam valakivel aki egyszerűen remek. Igazán szeretni való. Boldog lennék ha a gyermekeim olyanok lennének mint Ő. Imádom. De nem jó az ágyban. Az első együttlét egyszerűen pocsék volt. Életem legrosszabb együttléte. Arra gondoltam biztos nagyon izgatott volt. Aztán ezt követte a második, harmadik. Naponta igénye van rá, többször is.Tehát ezzel nincs gond. Egyre jobb lett napról napra. De egyszer megállt a fejlődés és megrekedt egy szinten. Beszéltem vele erről. Akkor fejlődött megint egy kicsit. De pl orális szex nála nem létezik. Így hát egy idő után én sem csináltam neki. Két hónap után megjegyezte. Visszakérdeztem: te mikor csináltad nekem utoljára. Egyébként azt is megkérdeztem tőle, hogy undorodik-e a dologtól, de a válasz 'nem' volt. Minden együttlét előtt megmosakszom, minden nap megborotválkozom, nincs semmiféle gombás fertőzésem, ilymódon folyásom sem. A higénia fontos és alap nálam. Akikkel korábban együtt voltam kivétel nélkül azt mondták 'finom' vagyok és egyszer a nőgyógyászom is megjegyete, hogy nagyon szép a puncim. Nem tudom mi lehet a gond. Csak tapogatózok a sötétében. Legutóbb kitaláltam minden nap fogom ingerelni orálisan. Ma lesz a harmadik nap. Ez jó ötlet? Mit fog erre lépni? Mikor jut el odáig vajon hogy ő is csinálja nekem? Nem akarom neki mondani, azt akarom, hogy magától jusson el odáig. Ez jó ötlet?2010. ápr. 9. 09:30
1/3 anonim válasza:
Lehet ez a taktika beválik,de lehet nem. Inkább meg kellene beszélnetek, hogy ő nem csinálja akkor te sem. Így kvittek vagytok, de ha ő igényli tőled és te nem kapod vissza akkor ott valami nagyobb gond van. Illetve hazudott neked, hogy undorodik e tőle. Határozottan kérdezd meg akarja e csinálni neked vagy nem. Ha nem akkor te sem csinálod, mert ez oda vissza működik és nem várhatja el tőled. 29/N.
2/3 anonim válasza:
Ha puszilgat a puncid kornyeken, de nem ter a lenyegre, akkor nem tetszik neki. Az undorodas tul goromba kifejezes szerintem. De ha eszebe sem jut masfele puszilgatni, csak bedugni a punciba es elelvezni, akkor pedig onzo es lusta es ne csinald neki te sem.
3/3 anonim válasza:
szerintem se te adj neki állandóan!ne adj neki,ha ő sem neked...sajnos hiába találtad meg belsőre a megfelelő partnert,ha valakivel a szex rossz,akkor rossz:(sajnos ezen a téren is össze kell passzolnotok...pár alkalomnak meg már elégnek kellett lennie h összeszokjatok..szerintem..
Próbáld meg még egyszer a beszélgetést..ha nem lesz változás,jobb ha tovább keresgélsz!35L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!