Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint oda vagyok érte. Hogyan szerezzem meg magamnak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki most 24 éves, egy éve még fiatal voltam hozzá szerinte, most 17 éves vagyok.. úgyérzem érettebb vagyok, 4 kapcsolaton túl vagyok azóta, amikből úgyérzem tudtam tanulni.. külsőre is változtam sokat, rengeteget nőiesedtem.
olyan fél éve beszéltem utoljára a sráccal... a mai előtt.kérdezte, hogy haragszom-e rá, hogy ennyi ideig nem beszéltünk.. meg hogy kiengesztel.. megállapodtunk 2pusziban, ő még fontolgatja h hova adja... szerintetek hogyan tovább? keveset van msnn.. kb 2 hetente egyszer, akkor is csak pár percet.. telószáma megvan.. nagyon tetszik :$ segítsetek légyszi
2010. ápr. 8. 23:28
11/15 anonim válasza:
pedig az én nővéremnek is egy 24éves tetszik...
kicsi a világ :D
12/15 A kérdező kommentje:
hihi :D tényleg az !
2010. ápr. 11. 22:17
14/15 A kérdező kommentje:
mi tényleg?
2010. ápr. 11. 22:42
15/15 anonim válasza:
Apa mondta h 2percünk van arra h levigyük a laptopunkat az étkező asztalra, mert te kiabáltál -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!