Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint oda vagyok érte. Hogyan szerezzem meg magamnak?
Van egy srác, aki most 24 éves, egy éve még fiatal voltam hozzá szerinte, most 17 éves vagyok.. úgyérzem érettebb vagyok, 4 kapcsolaton túl vagyok azóta, amikből úgyérzem tudtam tanulni.. külsőre is változtam sokat, rengeteget nőiesedtem.
olyan fél éve beszéltem utoljára a sráccal... a mai előtt.kérdezte, hogy haragszom-e rá, hogy ennyi ideig nem beszéltünk.. meg hogy kiengesztel.. megállapodtunk 2pusziban, ő még fontolgatja h hova adja... szerintetek hogyan tovább? keveset van msnn.. kb 2 hetente egyszer, akkor is csak pár percet.. telószáma megvan.. nagyon tetszik :$ segítsetek légyszi
A legjobb úton haladsz afelé, hogy egyszer meghúzzon, és az életben többet ne hívjon fel, szóval ha komolyan érdekel a dolog, akkor kicsit fogd vissza magad, és próbálj meg irányítást szerezni.
22F
azért annyira nem kell visszafognom magam, mert csak ma beszéltem vele 2 pusziról. az semmi.
de irányítás. ezaz.. de hogyan ?
Megvagyok elégedve magammal.
Alakommal nincs semmi problémám, modellkedem.
arcom is szép. legalábbis visszajelzések.
na meg elküldtem neki a képemet ma is, mert kérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!