Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első ottalváskor nála hagytam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első ottalváskor nála hagytam egy cuccom? L

Figyelt kérdés
Tényleg teljesen véletlen történt,hogy a samponom nála hagytam. Egyikünk sem szólt róla semmit pedig már találkoztunk azóta. Ha nem adja ide akkor az azt jelenti,hogy szeretné,ha visszamennék még valamikor érte? :D Ha nem komoly kapcsolatot akar,akkor már a kezembe nyomta volna,hogy vigyem?

2016. máj. 9. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ovisok miért visznek magukat sampont ottalváshoz?
2016. máj. 10. 08:51
 12/21 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Ha te a samponbôl akarod kikövetkeztetni, hogy akar-e tőled komolyabbat, na, ott vannak a bajok...
2016. máj. 10. 09:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ezek a kombinálások :D Ilyen a tini észjárás. Legjobban azon röhögtem, h már jó előre figyelmeztet, h de tényleg vééééletlen volt :D Aha.

Miért nem kérdezed meg inkább, h szeretne-e folytatást,

2016. máj. 10. 10:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én véletlenül otthagytam első alkalommal a fogkefémet (tényleg véletlenül, nem akartam utána még boltba is rohangálni, hogy másnap tudjak mivel fogat mosni), ráírtam, hogy "hupsz, otthagytam", annyit mondott, hogy nem gáz, egyrészt elfér, másrészt legalább legközelebb nem kell vinnem. Bár mi nem is csak összefeküdtünk, hanem kapcsolatban voltunk.

Elég durva, hogy ebből akarod kikombinálni, hogy lesz-e folytatás :D

2016. máj. 10. 10:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha belegondoltok, tényleg tök durva, hogy tulajdonképpen azt se tudja, hogy rendes kapcsolatban vannak-e, de már az első összefekvésről előre ki volt értesítve így elő tudta készíteni az egy éjszakára szóló bőröndjét, amibe minden földi jót belerakott... Komolyan, egy ottalváshoz sampon? Féltél, hogy a hajadra veri, vagy mi?
2016. máj. 10. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Azon miért kell fennakadni, hogy vitt sampont? Lehet hogy hihetetlen, de vannak, akik minden nap mossák a hajukat.. :D
2016. máj. 10. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg annyira ostoba vagy, hogy megpróbálsz abból messzemenő következtetéseket levonni a kapcsolatotokra nézve, hogy hogyan reagál az otthagyott samponra, amit jó eséllyel még csak észre sem vett?

Nyugtass meg, hogy nem.

Azért van agyad és szád, hogy használd őket. Nem hülyeségek alapján kombinálni és kitalálni, mire gondol, hanem egyszerűen meg kell kérdezni. Nem nehéz.

2016. máj. 10. 13:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy mennyibe került az a sampon?

Ha drága volt -> elhasználta / eladta.

Ha occókínai volt -> kutyafürdetés.

2016. máj. 10. 14:29
 19/21 anonim ***** válasza:
70%

Ki az, aki sampont visz egy ottalváshoz??? :O

De legfőképpen ki az, aki a pasijához megy aludni ("aludni") és hajat mos??? :O

Ilyenkor általában más szokott lenni az esti program...

Nem hajmosás, aztán csicsikálás... :O

Vittél magaddal kakaót is, amit megmelegíthetsz elalvás előtt? Meg plüssmacit amivel aludhatsz? Meg pihe-puha Disney mintás pizsamát is?

2016. máj. 10. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 19:07

???? Szóval hajat mosni most már "dedós" dolog? :D Én pl minden másnap mosok hajat, szóval mikor a pasimhoz megyek 2-3 napra, akkor igen, szoktam nála hajat mosni. 5 perccel több idő a zuhanyzás, nehogy már ne férjen bele :D Sőt, viszem a saját samponom, mert azt szeretem használni.

Sőőőőt, néha kakaót is szoktam nála inni, mert tudod.. szeretem.

22 vagyok. Süllyedjek el?

Komolyan magyarázd már meg, mi a gyerekes meg a gáz a hajmosásban? :D Inkább feszítsen zsíros-korpás hajjal a csaj? Meg mi az, hogy más szokott lenni a program? Nem fér bele egy pár perces hajmosás? Vagy te pl zuhanyozni se szoktál a pasinál, mert "más dolgod van"? :DDD

2016. máj. 10. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!