Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek dühös ezért, vagy ne korlátozzam?
A párom, amióta velem van, ritkán jár el a barátaival. Nem azért, mert én nem engedem, hanem ő mondja mindig, hogy nincs kedve, inkább velem van, ilyesmi.
Na de amikor nagyritkán /úgy 3 havonta 1x/ mégis elmegy velük iszogatni, egyszerűen vállalhatatlan lesz, nem is azzal van baj, hogy iszik, mert engedje csak ki a gőzt a barátaival, csak akkor ne ígérje meg, hogy legkésőbb fél 1-re hazaér hajnalban, majd reggel 6-kor tántorog be az ajtón büdösen, sárosan (valószínűleg út közben beleesett egy árokba és bealudt)... én elaludtam éjfél után, de hajnal 4kor felébredtem, látom még nincs itthon... hát gondolhatjátok, hogy megijedtem, mert se egy üzenetet nem írt, hogy késik, se semmi, és amikor hívni akartam, nem vette fel, pedig nem egyszer hívtam.
a legutóbbi ilyen húzása tegnapelőtt volt, tegnap volt anyukám születésnapja, ilyenkor összegyűlik az egész család ünnepelni, előző este meg pasis iszogatás volt, és a barátom magától mondta, hogy siet haza, mert tudja, hogy másnap jelenés van.
na hát annyira sietett hogy fél 7kor ért haza amikor 10-kor már indulnunk kellett volna, hogy odaérjünk, de olyan részeg volt hogy feleslegesnek éreztem felkelteni, úgyhogy délig aludt, amikor már ott kellett volna lennünk.
nem igaz, hogy még erre sincs tekintettel ilyenkor, mégiscsak a leendő anyósa, na mindegy, ne akadjak ki ezen, hiszen ritkán járnak el, vagy azért mindennek van határa?
Kérdező: nem néztél te egy kicsit túl sok tévét?
Az hogy valaki nem veszi fel a telefont, nem jelenti azt h megölték. Igaz, a nyugdíjas rokonok is hajlamosak ebben a hitben élni. De ők is sok tévét néznek.
20 éve még nem volt mobiltelefon, és akkor se haltak meg sorban az emberek, akik csak hajnalban jöttek haza. Kicsit vegyél vissza az aggodalomból, pánikbetegséged van? Ha ilyenek miatt nem tudsz aludni, bekapsz egy Frontint azt csá. Mint a nyuggerek :D
Egyébként tökéletesen értettem amit írtál. Csak az egy paradoxon. Ha neked semmi bajod nincs azzal hogy elmegy szórakozni, akkor fogadd el, hogy nem kiskutya hogy állandóan ugasson és csaholjon h tudd hol van. Szüksége van némi szabadságra. Tudod ezt hívják feszültség leveztésnek. Nem azt h belehajszolod az anyós másnapi szülinapjába, aztán még azon aggódjon h mikor ér haza :) ennyi erővel jobb ha megtiltod neki h egyáltalán elmenjen. Mert az nem szórakozás ha a láthatatlan póráz rajtad van. Sőt, vér ciki a haverok előtt, ezt megértheted.
9es
Csak szerintem gáz, hogy nincs ötleted, hogy egy 2 éves tartós párkapcsolat esetén mi keresnivalója van egy családi ünnepen a párjának??
Másrészt én nem csak a barátom miatt aggódok, hanem barátnők, családtagok miatt is, ha éjnek évadján, öntudatlanul, beszámíthatatlan állapotban kódorognak a hú de biztonságos Pest utcáin. Nem kontrollról van szó, de ha bezuhan az árokba és ott ragad, nem reggel másnap a mentőstől szeretnék értesülni róla.
Elég egy "elindultam" jelzés vagy valami, ha nem élnek együtt még ez se kell, de azért egy háztartásban talán ennyire tekintettel lehet már lenni a másikra.
ennyi, 14-es.
látszik, hogy a 9-est még senki se tartotta méltónak arra, hogy befogadja a családjába és velük együtt ünnepelhessen.
pampogja a hülyeséget
Amikor nem volt telefon mindenki melyen aludt.
Most mar ha nem veszed fel, lesed egyfolytaba a telefonod akkor baj van veled.
Van aki szerint 3 ev, azaz 1095 nap a piros vonal. Ha csak 1094 napja vagytok egyutt, akkor repul. Ha 1096 akkor csak le kell uvolteni a fejet.
Beteg egy vilag ez.
Megesik.
Nyugodtan foghattad volna magad, és elmehettél volna egyedül, ahelyett, hogy a mártírt játszod. Ha kötelető rapportra kellene mennem az anyóshoz, én is talajrészegre innám magam...
Szedd össze magad.
van, akinek normális anyja van, és jó kapcsolatot ápol a lánya párjával.
gondolom te nemigen vagy a szíve csücske a tiédnek, ezért elképzelhetetlennek tartod, hogy másnak jófej anyósa is lehet, akihez nem úgy megy az ember mintha a fogát húznák.
mik vannak, nem is gondoltad volna igaz?:)
Nyilván a párkapcsolatban ezt a felek eldöntik együtt... ha jól jönnek ki, ha nem a párjuk szülőjével, megerőltetik magukat ennyire...ráadásul ha tényleg olyan bazi nagy kényszer, a másiknak van szája, hogy szóljon.
Én igazából csak attól tartanék a kérdező helyében, hogy ez nem valami passzív ellenállás a párja részéről, magyarán nem mer konfrontálódni,hogy nem akar valamit csinálni, és inkább annyira leissza magát, hogy használhatatlan legyen :/ nem kell ennek tudatosnak lennie, ismertem ilyen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!