Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ok miatt mondja egy nő a férjének és fordítva, hogy nincs kedve szeretkezni vele?
Milyen komoly dolog kell ahhoz, hogy képes legyen befordulni a fal felé vagy tettetni, hogy már alszik? Esetleg, hogy fáj a feje vagy pont megvan neki, stb.
Most nem arra gondolok, amikor valóban hulla fáradt valaki, hanem a kamura!
1. az exem folyton büdösenn izzadtan feküdt le hiába kértem hogy zuhanyozzon. Igy bizony sokszor nem volt gusztusom hozzá.
2. Amikor valóban fáradt voltam képtelen volt elfogadni és addig nyúzott mig hagytam ( de nekem nem volt jó)
3. neki mindegy volt hog a gyerek reggel ott van mellettem és alszik csak "bedughassa".... na igy ment el a kedvem tőle!
Amúgy mi közöd hozzá? Ha nem félsz attól, hogy a te házasságod is idejut, ne üsd bele az orrod, lehetnek olyan okok, amiket a nő nyilván nem oszt meg veled... ha jóban lennétek, lehet elmesélné.
Egyébként ritkán az egyik fél "hibája". Valószínűleg valami nem működik a kapcsolatukban eleve. (Hacsak nem szervi oka van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!