Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg? (többi lent)
2 éve van kapcsolatom. Közel lakunk egymáshoz, ha tudunk akkor találkozgatunk...
Viszont már nagyon unom a Párom :( (amit "csinál")
Régen nagyon adott magára, és mindig figyelt a külsejére pl: zselézte a haját, jó illatú volt, igényes ruhákat vett fel (amik illenek hozzá). Aminek pedig örültem, hogy szeretett velem vásárolni, és láttam milyen jó dolgokat választ ki magának. De most minden más...
Nem szeret vásárolni (pedig 1-2x megyünk el egy évben).
Nincs kedve kicsípni magát(csak minimálisan), és van olyan, hogy még zuhanyozni is lusta... rá kell szólnom, hogy menjen el, mert büdös, és igénytelen... erre kiakad, hogy akkor megy el amikor ő akar...
Nem tudom mi ütött belé... 1 évvel ezelőtt egy álom pasi volt, és iszonyatosan adott magára, mint mondtam... most pedig minden az ellenkezője :S
Most is próbálom rávenni dolgokra, hogy vegyünk neki ruhákat, mert a 4 éves (egyetlen egy db) pulcsiját többet hordja mint az új ruháit :S
Lehet szereti azt a ruhát megértem, de azok mind kopott, megnyúlott rongyok...
Hogy tudnék változtatni ezen?
Szeretném, ha nem megint helyes lenne. Tőlem pedig rossz példát nem láthatott. Én mindig adok magamra, imádok a ruhákat, és imádok mindig szép lenni, de nem csak magam miatt.. szeretnék mindig tetszeni neki, ezért is változtatok frizurát és veszek fel sexy felsőket.
Én 18, ő 21.
Figyelj drága!
Szerintem erre a válasz egyszerű, a pasid túl nagy biztonságban érzi magát melletted, elkönyvelte és tudja és hiszi, hogy te örökké megmaradsz most már neki, sosem fogod elhagyni, mert szereted őt, és nem kell neked más, és ha már elfogadtad így akkor már nem fogja törni magát amiatt, hogy belé szeress!
A megoldás: hanyagold el egy kicsit a párodat, ne foglalkozz vele annyit, ne írj annyi sms-t meg ne is hívd olyan soxor, éreztesd vele azt, mintha megbántott volna vagy mintha már nem törődne veled. Amikor el akar menni valahová akkor mond hogy nincs kedved, mond mostantól pár dologra NEM-et, kicsit húzódj vissza tőle, nem kell annyira ölelgetned, és ha ez megvolt akkor egy idő után már mondhatod neki, amikor mondjuk később megkérdezi hogy miért nincs kedved elmenni vele ide-oda, mond azt hogy azért mert megváltozott és igénytelen lett. És amikor már kezdi észrevenni hogy valami nincs rendjén és rákérdez akkor elmondhatod neki a problémáidat.
Szia!
2 éve ő 19 éves volt, gondolom azért adott magára annyit, hogy tetszen a csajoknak. (a tizenévesek már csak ilyenek) aztán megismert Téged, tudja, hogy úgy szereted őt ahogy van ezért már nem érdekli annyira a külseje. régebben amikor vásárolni jártatok akkor hányszor mentetek? szerintem ülj le vele megbeszélni ezt a dolgot. hidd el ha a lelkére beszélsz sokat javíthatsz a helyzeten... sok szerencsét
Szerintem te is legyél kicsit igénytelenebb!Hagyd abba a szőrtelenítést,legyen zsíros a hajad,ne parfümözd magad és ne is dezodorálj!no smink!Jó szőrös láb..stb
Aztán kiváncsi vagyok meddig bírná...:D én tuti ezt csinálnám:D 23L.
ebben a legdurvább az, hogy erre nem jöttem rá miért van :(
és mindannyitoknak igaza van! Sokszor felkeresem, mondjuk mi számít soknak... egy héten 1x írok sms-t : szia. ma találkozunk?
de az tény, hogy a nyakán lógok néha napján. Ez eredményezte, akkor az egészet...
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTEKET :)
tényleg megnyugodtam, hogy már tudom mi a megoldás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!