Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom meztelen kepeket kert egy lanytol, mi a teendo?
A parom 28 eves, en 24. Fel eve vagyunk egyutt.
Van egy csajszi aki nem szall le a baratomrol, januar ota napi 4-5x hivogatja. Nem voltak egyutt csak kavartak 4 evvel ezelott de a lany meg mindig probalkozik, foleg hogy megtudta hogy mi egyutt vagyunk. A parom soha nem reagalt a hivasaira, az uzeneteire, levolt tiltva a telefonszama.
2 napig reszeg volt, lagziba volt es a csajszi pont akkor irt sms-t (minden lehetoseget megragad hogy valahogy kapcsolatba lepjen a baratommal, vezetekesen is hivogatja, emailek stb.) Osszevesztunk tegnap nagyon, talan ezert valaszolt a lanynak?
A lenyeg a lenyeg, a baratom olyasmiket irt hogy 'tokeletes tested van, ezt mindig is tudtam' vagy 'kuldj egy huncut kepet' es a csaj ugye vegre figyelmett kapott tole, rogton talalkozni akart amire a parom zsigerbol nemet mondott, kifogasokat keresett hogy majd jovo honapban, nincs ideje stb.
Tegnap ejjel hivta a lany a vezetekesen, en vettem fel mivel a baratom teljesen ki volt utve..Tudtam, hogy a lany az, ezert megneztem a parom telefonjat (undorito, tudom) es akkor talaltam meg az sms-eket. Kiakadtam es lattam, hogy ot is bantja, elsirta magat es eskudozott hogy soha nem csalna meg, csak jo erzes volt hogy 'masnak is kell meg', magabiztosnak erezte magat. Nem beszelget nokkel, csak fiu baratai vannak. Azt mondja nem dobhatok el mindent egy ilyen 'kicsuszas' miatt hisz csak nem is talalkoztak de en ezt nehezen dolgozom fel, faj, hogy torest okozott ez a kapcsolatunkban de valahogy ugy erzem kozelebb kerultunk egymashoz, soha nem veszekedtunk meg.
Volt bekulosszex, telefonszamot akar cserelni, nezzem at minden nap a telefonjat ha akarom es tarsai, semmit nem jelentett neki ez, egy ido utan vissza se irt a lanynak mert megunta.
Zavaros lett, sok dolog kavarog a fejemben. Hogyan tovabb? Van okom a bizalatlansagra? Szakitsak? Ossze vagyok zavarodva!
Nézd te eldöntötted hogy ő egy szent aki a helyzet áldozata. Akkor mit vársz tőlünk?
Maradj vele ha megcsal majd vered a fejed a falba ha nem akkor meg verheted a melled hogy te megmondtad.
Akárhogy lesz te már döntöttél.
Mi azt tudjuk elmondani hogy mi mit tennénk. Én szakítanék.
De ha vissza olvasod a válaszaid rá jössz hogy tudod a kérdésedre a választ.
Szerintem részegen a hónap vicce volt a haverokkal.
Fél éves kapcsolat, szóval még nem egy örökkévalóság, de ha szemmel láthatóan világ életében ignorálta a lányt, akkor ne ezen az egy eseten akadj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!