Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy Macedoniai Alban ferfival, es felek az elso talakozasunktol mivel interneten ismerkedtunk idaig?
Az én édesapám már tinikoromban a lelkemre kötötte, hogy ő nem szól bele a párválasztásomba, lényeg, hogy boldog legyek, de kettéhasít, ha egy arab, iszlám vallású férfival fogom összeszűrni a levet. És nagyon is helyesen mondta.
20/L
Nagy valószínűséggel ki akar használni vagy megölni vagy megerőszakolni.
Te a szemében egy keresztény ember vagy, és ők azokat elvből utálják.
Feltételezzük nincsen olyan brutálisan rossz szándéka (bár ezt kétlem), akkor is lehet hogy továbbadna másoknak, kénye-kedvük szerint használnának téged mint egy darab rongyot.
Legyen eszed, felejtsd el azt a férfit és keress egy rendeset a saját érdekedben!
Azt hiszem, az eddigi válaszok magukért beszélnek.
Elég nagy ez az ország, hogy találj egy normális férfit magadnak, miért pont egy ilyennek kell elhinni amit mond?
Az albánok abszolút megbízhatatlanok. Ha kedves az életed akkor azonnal felejtsd el és többet ne beszélj vele. Szerinted te mit fogsz egyedül ott csinálni? Azt se tudod hol vagy, életedben nem jártál ott. Ha el is tudnál szökni, mindenki az ellenséged lenne. Egy fehér európai nő ilyen helyen csak áldozat lehet.
Mi szóltunk.
Magyar vagy??
Mi a francnak kell neked ilyen kecskepásztor???
elnezest rosszul irtam nem arrol van szo hogy egyszer talalkozom vele es megyek is el hanem egy ido utan ha minden jol megy
de lassan mar lemondtam errol a randirol
kecskeba.zó vademberek..
Amúgy olvasgass utána, mert a válaszolók mind jól írták mikre lehet majd számítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!