Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerül fenntartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül fenntartani éves szinten egy komoly párkapcsolatot egyetemistaként? És honnan finanszírozzam ezeket, ha szüleim nem adnak pénzt semmilyen szenvedélyekre?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy egyetemistaként éves szinten mennyi pénzre lenne szükség átlagosan egy komoly kapcsolat fenntartásához. Természetesen az átlagosat hangsúlyozom, nem a milliomosok élete érdekel, tehát az olyan ajándékok és hasonlók mint a kaliforniai nyaraló, a világkörüli út, az új Ferrari meg a legdrágább milánói nercbunda nem játszanak. Viszont az (szerintem) alap dolgok igen, mint amilyen a randevúk költsége, mondjuk párhetente elmenni vacsorázni valahova (nem McDonalds meg lángosos hanem komoly hely), az alkalmakra szánt ajándék mint születésnap, névnap, karácsony, nőnap és Valentin-nap, valamint hétköznapi dolgok (közös vásárlás állása, bármilyen apró dolog, figyelmesség), valamint egy hét nyaralás jó esetben egy évben (nyilván itt sem Monaco, Cannes, Bahama meg Szingapúr amire gondolok).

A másik, ebből következő kérdés: honnan lehet erre összekeresni a pénzt, ha nincs saját fizetésem (egyetem mellett amúgy is hiába keresnék munkát, (még) szakképzetlenként), szüleim pedig a szenvedélyeimre, hobbikra nem adnak pénzt?

Amennyiben számít, 20/F vagyok, és nem nagyon tudok honnan elvonni pénzt, így sem űzök káros szenvedélyeket, nem dohányzom, inni sem szoktam, nem fizetek elő játékokra stb.

2016. máj. 3. 22:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen egyetem, milyen szak az, ami "mellett pihenni meg magánéletet fenntartani épp elég nehéz"...

Csomó ember már az egyetemi évei alatt elmegy gyakornoknak valahova dolgozni (de ismerek olyanokat is, akik teljes állás mellett jártak egyetemre vagy két egyetemet végeztek egyszerre). És láss csodát, egy csomónak még párkapcsolata is van mellette.

"Kicsit" túldramatizálod te ezt az egyetemet.

2016. máj. 7. 20:37
 22/25 anonim ***** válasza:

Kifogásokat keresel.

Én egyetemen úgy tartottam fenn párkapcsolatot, hogy sportegyesületben versenyeztem, mellette diákmunkáztam. Nem fizet jól, de a semmitől több és az ösztöndíjjal együtt megvoltam belőle. Volt időm még hagyományt őrizni is és festeni is (bár abból is jött be pénz).

Párommal felesbe fizettünk nem vártam el soha a meghívást főzni meg rendszerrint én főztem rá.

27/N

2016. máj. 7. 23:04
 23/25 anonim ***** válasza:

"párhetente elmenni vacsorázni komoly helyre", "közös vásárlás állása"...

Vagy sikeresen teletömték a fejed a "csajozásban" marha okos barátaid, vagy te szándékosan anyagias nőt keresel, azt a típust akinek mindez igény sőt elvárás, mert cserébe fél napját a külsejével való pepecselés tölt ki, hogy neked lehessen vele villogni olyan haverok előtt akik szemében tényleg ez számít mérvadónak.

Ez nem romantikus gesztus, ettől nem lovagias leszel, egyszerűen csak fejhető balek.

2016. máj. 7. 23:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Menj nyugodtan dolgozni,nem lehetetlen. Ahol en dolgozom diakkent, ott 2 ora melora kapnak a fiuk 2000 Ft-ot, szoval ilyen is van.

Tapasztalatnak is jo, valamint a majdani fonokod is latni fogja, hogy voltal te mar munkaviszonyban, ergo tudod, milyen az, ha be kell menni reggel 8-ra (peldaul). Ezt akkor is ertekelni fogja, ha semmi koze a munkadnak a diplomadhoz. Ha viszont olyan melot talalsz, ami passzol a tanulmanyaidhoz, az rengeteget szamit majd diplomazas utan! :)

Masreszt: ha a lany kedvel/,szeret teged, akkor csak az idodet akarja majd a magaenak tudni, a penzedet nem. ;)

2

2016. máj. 8. 01:02
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire anyagias vagy,tényleg inkább menj el prostihoz.Bizony sok egyetemista dolgozik suli mellett,nem éppen nyári melókat,mégis nem kevésnek van párkapcsolata 2-3 éve.Ott az unokatesóm,aki havi 80-ért dolgozik egy cégnél és a pasija egy bankban még ennél is jobb fizuért.Láss csodát,majdnem 3 éve együtt vannak,lassan 1 éve,hogy együtt is élnek.Az igaz,hogy szerencsésebb vagyok és engem otthonról tudnak támogatni,de rengeteg ilyen példát látok magam körül.Pedig olykor elég a saját szakom,plusz még a harmadik idegen nyelvemet is elkezdtem tanulni.
2016. máj. 8. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!