Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felgyorsítani a felejtés folyamatát? 26L
Megismertem 1,5 valakit. Kölcsönös. Nem lehetünk együtt. Az okát nem szeretném kiírni. Ritkán találkozunk, a találkozásokat nem tudom kivédeni. Amikor valami eget rengető történik, halványul az emléke, az anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy utazzak, nagy programokat szervezzek. Inger szegény a környezetem, ezért mindig vissza esek, felerősödik a hiánya, szinte még erősebb, mint volt. Hétköznap dolgozom, festek, sportolok, hétvégén kirándulok, de ezek nem segítenek.
Van valami módszer, ami segíti a felejtést?
Sajnálom h ezt mondom de nem fog segít semmi.Ismételten sajnálom h ezt mondom de ha érzelmek kölcsönösek és csak külső indokok miatt nem tudok együtt lenni a felejtés még nehezebb lesz.
Illetve van egy módszer ami segíthet. Fel kell dolgoznod ami történt veled.Ne temesd el és ne próbálj ne gondolni rá.Ellenkezőleg. Érezd át a hiányát,Éld ujra az érzéseid,sűrűn gondolj arra h nem lehet a tiéd,sírj,tombolj,de mindig éld át.
addig gondolj rá amíg az emlék nem fog belőled érzelmet kiváltani,hidd el ez működik.
(ÉS MOST NEM gonoszkodni akartam ez tény.ez olyan mint a gyerekeknél ha kis korban sok véres/durva filmet néznek,nem fognak felnőttkorban félni ettől,és "immúnisak" lesznek az ilyesmikre,ugyan ez van az érzéssel,minél többször felidézel egy rossz élményt,idővel annál kevesebbet fog jelenteni)
Úgy olvastam a kérdésed, hogy "hogy lehet felgyorsítani a felejtés folyamatát"... :D Aztán elolvastam a kérdéshez kapcsolódó szöveget is, végig vártam, hogy mikor lesz szó feljelentésről, de csak nem volt... xD Aztán utána vettem észre, hogy nem is azt írtad. :D
Amúgy egy módot tudok erre, mégpedig az, hogy másokkal ismerkedsz. Bár valamilyen esetekben ez még rosszabb, mintha nem csinálnál semmit, mert belelátod az új emberbe a régi partnered. Főleg úgy, hogy szenvedsz is még miatta. Szóval nem lehet nagyon felgyorsítani. Ezt a fajta szenvedést is át kell élni. Ez is hozzátartozik az élet nevű iskolához.
Vagy valahogy eltelik az idő,ahogy eddig is, és emélhetőleg történik valami jó dolog az életedben,ami miatt már kevésbé (vagy semennyire) sem fogsz rágondolni, vagy erőre kapsz és új dolgokra öszpontosítasz. Munka,tanulás, munkahelyváltás és pénzgyűjtés valamire, vagy saját magad fejlesztése, több időt tölteni barátokkal,barátkozni, vagy pedig összejössz egy random pasival,aki feledteti veled.
Ezek a lehetőségeid...
Nem folyamat... belecsöppensz egy más élethelyzetbe, és nem fog érdekelni a dolog.
Persze, ahogy írod, te eleve elzárkózol ettől... hát így meg benne maradsz, és nem felejtés lesz, hanem egy téged nyomorító tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!