Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám férne egy nagy beszélgetés a párommal?
Igen velem van,az élethez szerencse kell ahogy mondják! :)
És pont ez az, h mivel együtt vagyunk, ezt el kellene neki mondanom, nem de?
Én anno elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, nagyon szimpi volt, minden király, stb, stb. Aztán mikor mélyebben megismertem, rájöttem, hogy kicsit butuska, nem igazán tudok vele kikapcsolódni, nem tudok vele hétköznapi életben tök jól ellenni. Tavaly nyáron mondtam is neki, hogy fölösleges tovább ismerkedni, különbözünk, ne pazaroljuk egymás idejét. Na. Ez a lány azóta is úgy van vele, hogy "csak pillanatnyi körülmények miatt nem vagyunk együtt, amúgy ő az enyém, amint elmúlik 1-2 kis akadály, örökké egymáséi leszünk". Tisztán és világosan elmondtam neki, hogy nem, de nem érti meg.
Nem mondom, hogy a te pasid is kifogott egy ilyen lángészt, aki nem száll le róla, de nekem most nagyon úgy tűnik, hogy önmagadban gerjeszted a bizalmatlanságot. Nyilván meg kell bizonyosodni, hogy nem csak hülyít, de ha amúgy minden flott, csak van egy csaj, aki nem száll le róla, akkor szerintem fölöslegesen ne pörögj rá a dologra. Mármint amíg ő nem adja a csaj alá a lovat. A szó bármilyen értelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!