Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt még meg tudjuk oldani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal hét elején összekaptunk. Távkapcsolatban élünk lassan egy éve, mivel egyetemen tanulok, viszont ez csak átmeneti, mert szeptembertől ő is itt fog továbbtanulni. Már hónapok óta szinte rá se lehet ismerni, készül az érettségire, de olyan elszántsággal, amilyet még életemben nem láttam. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennyire törekszik és próbálja elérni a célját, viszont vannak negatív oldalai is. Gyakran frusztrált, feszült, éjszakákon át tanul. Próbálok neki segíteni, amiben csak tudok, tanácsokkal, kicsit megnyugtatni, hogy nem olyan nehéz mint mondják. De mintha meg se hallaná, hónapok óta rossz a kedve, mert elrontja, nem veszik fel, stb. Kicsit félek, hogy amiatt nem fog úgy teljesíteni, ahogy szeretné, mert bemesélte ezeket a butaságokat magának. Hétfőn sajnos én is feszültebb voltam a szokásosnál egy matek zh miatt, amire egyhuzamban 10 órát készültem, mert kezdtem kifutni az időből. A barátom furcsán viselkedett már a nap elejétől fogva, csak válaszolgatott a kérdéseimre, de azt is nagyon kedvetlenül. Aztán meg is jegyezte, hogy rossz kedve van, amit sajnos figyelmen kívül hagytam, mert azt hittem csak a szokásos és rövid idő alatt rendben lesz. Később írta, hogy elege van a változásból. Megkérdeztem, hogy mi változik, azt felelte, hogy az élete. Írtam neki, hogy azt tudom, de pontosabban mire gondol, hogy új egyetem, a költözés, a barátok vagy pontosan mi zavarja és hogy érzi. Erre írta, hogy hagyjuk. És ekkor (már nem tudnám megmondani miért), de ezt válaszoltam:"Oooké, ha még velem sem szeretnéd megosztani, akkor nem tudom kivel. Márpedig én már átmentem ezen, ha ugyan arra gondolunk, nem vagyok gondolatolvasó", amire a válasza: "húha. csodás hangnem, lélekmelengető hozzáállás. miért nem lep meg? szia.". Nagyon jól tudom, hogy probléma nélkül lerendezhettük volna, de nem osztott meg szinte semmit az utóbbi időben és ezzel csak még jobban úgy éreztem, hogy elhidegül. Túlreagáltam és bocsánatot is kértem. Viszont nem ír, annyit mondott, hogy nem érdekli a bocsánatkérésem, meg úgy unblock semmi se. "Egyrészt, kaptam már az "oooooké, mosom kezeimet stílusból". Másrészt, ha te mosod kezeidet, akkor én is." Ennyit írt. Ma fogunk találkozni de nem tudja, hogy szüksége van-e egy kis időre vagy hogy meg szeretné-e beszélni. Hogy próbálnátok ezt a helyzetet rendbe hozni? Köszönöm a válaszokat!

2016. ápr. 22. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős érzés. Nagyon besokallt. A helyedben hagynám egy kicsit, annyit írnék, hogy ha szükséged van rám, keress. Nehéz most neki még önmagát is elviselni, nemhogy másokat. Hagyd egy ideig békén, ne keresd.
2016. ápr. 22. 08:53
 2/5 Ryury ***** válasza:
100%

Lehet el kéne mennie kicsit a barátaival, beülni valahova, hogy kizökkenjen a sok tanulásból. Kis pihentetés is jó lehet kapcsolati szinten, mond neki hogy nem bántani akarod és mellette állsz szereted. Kell most a sok support, de mivel ilyen feszült lehet nem szabad ráerőltetni semmit, magadat se. Tudja hogy te támogatod, ott vagy és csak azért nem írsz mert azt várod ő kezdeményezzen ha már kicsit rendbenvan lelkileg.

Esetleg ajánld hogy beszélgessen olyan ismerőseivel aki már túl vannak az érettségin rajtad kívül és megtudná nyugtatni. Ha több helyről is azt hallja hogy nem volt vészes, főleg olyanoktól akik csak pár évvel idősebbek lehet jobban megnyugszik. NÉha az ember úgy érzi hogy a párja elfogult és talán emiatt nem is hiszi el. A lényeg hogy most vigyázni kell hogy egyikőtös se mondon bántó dolgot.

2016. ápr. 22. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:

abban, amit írtál, nincsen semmi rossz vagy sértő.

most egy kicsit ne menj utána, mert ha ezek után is te keresed a kedvét, nagyon elszállhat.

2016. ápr. 22. 13:11
 4/5 A kérdező kommentje:
De magától nem fog keresni, ahhoz túl makacs. Viszont ma midenképp találkozunk, mert holnap úszóversenyem lesz és két hete megígérte, hogy ott lesz. Utoljára egy hónapja találkozunk, szóval remélem, hogy egy ölelést azért kapok :/
2016. ápr. 22. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmivel se jobb a helyzet. Velem van, de mintha itt se lenne. Válaszol(gat) a kérdéseimre és úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, de nagyon érezhető. Tegnap próbáltam vele beszélni. Nagyon nem akart és úgy állította be ezt az egészet, mintha meg se történt volna. De nem ölel meg, nem csókol meg, csak ha én őt, nem akar velem lefeküdni, sőt, zárt ajtónál öltözik. Karba tett kézzel aludt a fal felé fordulva és ha próbáltam hozzá bújni, akkor azt mondta, hogy kényelmetlen. De így hogy oldjuk meg? Még egy napot vele töltök a verseny miatt, de nem tudom...
2016. ápr. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!