Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg hogy nem szeretnék járni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú , akivel idén ismerkedtünk meg és barátilag nagyon jófej , jókat lehet hülyülni, bulizni vele és a barátai is tökjó fejek.Sokat találkoztunk és láttam h tetszem neki, nekem viszont más jön be és ezt ő is tudja. Meg ha nem is jönne be más akkor sem tudnék járni vele. Nem tudom miért de egyszerűen nem.És most megkérdezte h akarok e járni. Nem tudom hogy kéne elmondanom.Szeretnék barát maradni, de féek h így már nem akar többet találkozni. De amitől még jobban félek h tönkreteszem lelkileg :S. Mert már volt h egy viszzautasítás miatt majdnem elintézte magát ,és ezt nem akarom . Mit tegyek? Ha emiatt baj lenne én nem bocsátanám meg magamnak,de nem tudom belekényszeríteni magam.16 /L2010. ápr. 8. 00:25
1/6 anonim válasza:
rendes lany vagy te, de kenytelen leszel vele kozolni, hogy emberileg szereted, de sajnos nem az eseted...
2/6 anonim válasza:
Nyíltan és őszintén meg kell mondanod neki hogy nem az eseted, és hogy nem tudnál elképzelni vele semmi komolyat, és amúgyis többet ér neked egy jó barát, minthogy egy bizonytalan kapcsolatban veszítsd el.
3/6 anonim válasza:
és mi zavar benne? h nem tudod elképzelni azt h ti összejöjjetek? külső/belső? ha erre a kérdésre megadod a választ, könnyeben tudok választ írni, így egy kicsit nehéz.a "nem tudom" a legegyszerűbb válasz minden kérdésre.
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: Az a helyzet h tényleg szeretek vele lenni, de egyszerűen nem vagyok beleeseve,nem jön az az érzés,miért neked nem volt még olyan h nem vonzott valaki szerelmileg?. Külsőre sem a típusom, de ez még igazából nem gond,mert nekem nem csak az számít.A lelkivilága , stílusa is más , de ettől még jól kijövünk,d e nem tudnék szerelme lenni. Meg valaki máűs bejön . Hát ennyi. Köszi mindenkinek. Még jöhetnek tippek h hogy oldjam ezt meg.
2010. ápr. 8. 20:22
5/6 anonim válasza:
15:08-as vagyok, azt szeretném mondani, h ha semmilyen formában nem érdekel, se külsőleg, sem belsőleg,de beszélgetni szeretsz vele,akkor határozottan meg kell neki mondani, h nem szeretnél tőle semmit, és nem szeretnéd elveszteni a barátságát.
6/6 A kérdező kommentje:
Jó köszi a gyors választ :). asszem megmondom...Remélem nem borul ki nagyon. Nem akarom h miattam baj legyen......
2010. ápr. 8. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!