Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem? S mit tegyek én? Minnél több választ kérnék ha lehet
Figyelt kérdés
Volt egy hosszu kapcsolatom, s utána összejöttem egy fiuval! idösebb tölem 8 évvel! elvoltunk, jól! Sok pénze van a srácnak, s nekem az nem jön be, nem szeretem ha valaki elvan azzal, vagy ha azt hisiz valaki, hogy azért voltam vele stb... mert utálom a pénzt (nem boldogit párti vagyok, de én sem vagyok csóró)! Szakitottam vele, már nem tudom konkrétan miért, csak egy 7 volt! rá 2 hétre megin öszejöttünk! Nem volt sex, pedig mindketten nagyon akartuk! ismét szakitottunk! ennek már több mint fél éve! Nem veszekedtünk ugy, mivel nem volt az a komoly dolog! de mai napig is tarjuk kapcsolatot! jó,,barátok vagyunk,,! Tegnsap este felhivott, hogy ma menjünk el meginni valamit, el is mentünk! sokat beszélgettünk! mindig elvagyunk, hülyülünk! Állandóan a cicimet stiröli! de tuttomra is adja minden alkalommal mikor beszélünk, hogy sajnálja hogy elrontotta, s lead egy mesét, hogy még feleségül is venne! de viszont, öszintén mondja azt is, hogy nagyon szeretne megkapni engem (sex)! Annyira öszinte velem, mindent mond, nem szégyelli kimondani azt sem, hogy mit akar,s mégis nagyon tetszik! Miért teszi ezt velem? Játszik velem? Pedig mindig a kedvembe akar járni, várt volna rám, mert idöt kértem töle! Van barátom,amikor mi együtt voltunk, akkor 1 hónapig nem volt! Mit tegyek? hogy reagáljak azokra amit mond és amit tesz? SEGITSETEK2010. ápr. 7. 22:29
1/3 anonim válasza:
Először is fel kellene tenned pár kérdést, és legalább magadnak válaszolj rá őszintén. Szereted te a pasidat? És ezt a srácot tudnád szeretni?
Itt nem csak róla van szó, a pasiddal nem kellene játszanod...ez kezd érzelmi megcsalás feelinggé változni:S
De elég zavaros a sztori. Ha már ennyi ideje ismeritek egymást és 2x próbáltátok, szerintem van valami oka, hogy nem jöttetek össze.
De ettől függetlenül lehet hogy a srác tényleg komolyan gondolná (ezt úgy tudnád meg ha járnátok, és ha tud várni pár hónapot a sexel akkor fontos vagy neki szerintem).
2/3 anonim válasza:
ha annyira bejön ez a "pénzes pali" akkor add magad neki oda...mondjuk titokban....ha folytatni akarja és dúl a LOVE akkor nyertél..ha nem még mindíg ott van a palid...
3/3 A kérdező kommentje:
elsö köszi, értem! másodiknak pedig annyi, neked is köszi a választ, de nekem nem azért tetszik, mert pézne van söt... és nem ugy van hogy a pasim jólesz ha emez nem. nem is akarok játszadozni! és mégegyszer köszi. ezért döntöttem ugy, hogy maradok a párommal és megszakitom a másik személyel a kapcsolatot teljesen
2010. ápr. 11. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!