Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret engem, vagy mi a gond?
21 éves lány vagyok, a párom 38. Nekem Ő az első. neki előttem volt egy 7 éves kapcsolata, de el sem jegyezte, pedig imádta. Sokat vitáztak már-már gyülölködtek, míg szakítottak. Aztán jött a mindenkit megfektetek időszaka. Ebbe csöppentem bele én is, de nem sejtettem, így meg is csalt. De egy komoly kapcsolat lett belőle. 5 éve a párom, 3 éve az élettársam. Néha szóba kerül a család, házasság, de soha egy lépést nem tenne érte. El sem tudom képzelni, hogy valaha megkéri a kezem. Szeretem és családot akarok, de van ennek így értelme?
Nem sietek a házassággal, csak előre gondolkodom, szerintem nem is szeret. Mások szerint látszik, hogy imád, hát én nem tudom. Akkor miért nem? Más 25 évesen úgy szereti a párját, hogy eljegyzi, én meg semmit sem kapok. Nem én lennék az igazi?
Vélemények?
Hagyd ott,ennél jobbat könnyű találni.
Ha tervezné a jövőt akor gyüjtene.Gyerekeket 50 évesen akar?
szerintem lépj!
Nem tudom hány évesen, de én egy 4 év múlva szeretnék már. 25 éves leszek, azt hiszem ott az ideje. Ha ő erre nem alkalmas, és akkor döbbenek rá, nagy a baj, hiszen még éveket kell várnom, hogy megismerjek valakit, legyen is belőle valami, bizony a 30-at súrolom addig.
Nehéz az élet! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!