Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret engem, vagy mi a gond?
21 éves lány vagyok, a párom 38. Nekem Ő az első. neki előttem volt egy 7 éves kapcsolata, de el sem jegyezte, pedig imádta. Sokat vitáztak már-már gyülölködtek, míg szakítottak. Aztán jött a mindenkit megfektetek időszaka. Ebbe csöppentem bele én is, de nem sejtettem, így meg is csalt. De egy komoly kapcsolat lett belőle. 5 éve a párom, 3 éve az élettársam. Néha szóba kerül a család, házasság, de soha egy lépést nem tenne érte. El sem tudom képzelni, hogy valaha megkéri a kezem. Szeretem és családot akarok, de van ennek így értelme?
Nem sietek a házassággal, csak előre gondolkodom, szerintem nem is szeret. Mások szerint látszik, hogy imád, hát én nem tudom. Akkor miért nem? Más 25 évesen úgy szereti a párját, hogy eljegyzi, én meg semmit sem kapok. Nem én lennék az igazi?
Vélemények?
Akkor meg minek venne feleségül? Mosol, főzöl, mindent megteszel érte. Semmi nem motiválja a házasságra.
A pasik többsége már csak ilyen :)
Egyébként tényleg túl nagy a korkülönbség, engem zavarna. Ő egy teljesen más korszakban nőtt fel, amit te nem éltél át és nem érthetsz.
Azt, hogy szeret-e, csak te tudod. Biztos szeret, ha veled van, de lehet, hogy nem annyira, hogy elkötelezze magát.
Ő azt állítja, hogy szeret. Mások azt mondják, látszik mennyire szeret más nem tesz ennyi mindent a párjáért, mint ő értem. Biztos.
Nem gond a korkülönbség, mi tökéletesen értjük egymást, mert engem nem az vonz ami a korosztályomat. Mozi, színház, kirándulások, míg másokat diszkó, buli stb. Érettebb vagyok a koromnál.
22:21-es!
Miért kúrtam el? Én nem kalandot kerestem akkor sem.
Szeret szeret, de gondolj bele egy kicsit, mi tisztábban látjuk!
Mosol, főzől, takaritol, az ágyban is teljesitel de feleségül nem akar elvenni ennek oka van az hogy nem szeret eléggé mert a papir az kicsit szorosabb mint a semmi és nem akarja magát veled lekötelezni!!
Bocs ha túl öszinte voltam
"Nem gond a korkülönbség, mi tökéletesen értjük egymást, mert engem nem az vonz ami a korosztályomat. Mozi, színház, kirándulások, míg másokat diszkó, buli stb. Érettebb vagyok a koromnál."
Te jobban szeretsz ezek a "szarságok" helyett, főzni, mosni takarítani. Ez az élet babocsai néni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!