Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolsz? Leírod?

Figyelt kérdés

Szóval már 13hónapja annak,hogy van barátom.

Ő 18 éves, én lassan 17.

Nem is tudom igazából hogyan is írhatnám le a legegyszerűbben a problémát.

Na most,ő szerelmes az tuti. Velem tervezi az életét,tervezi a közös házat,amit a minap láttam is félig-meddig. Folyton hívogat,eddig is mindig ő hívott,msnen is ő keres,többet van ő nálam mint én nála.

Szinte mindent ő fizet,nekem alig engedi,hogy valamit én vegyek. Párzor a kártyám is feltöltötte.

Igyekszik a kedvemben járni.

Gondolom akkor tényleg szerelmes,igaz???

A probléma csak azzal van,hogy rengeteget veszekszünk.

És legtöbbször tök hülyeségek miatt. Ezekből akkora dolgot csinálunk,hogy szinte minden veszekedésnél oda jutunk,hogy "akkor most folytatjuk?" Mikor tudjuk,hogy igen.

Igazából normális szakításunk szerencsére nem volt. (kop-kop)

Viszont alig hagy levegőhöz jutni,és ezt a családom is észrevette már. Mindig tudni akarja hova megyek,hol vagyok,kivel. Már néha a barátnőmhöz se akar elengedni.

Egyszóval be kell jelentenem hova megyek. Csak ezt én nem teszem,mert nem fogom azért felhívni,hogy ide megyek,vagy oda..Amúgy se szoktam hívni.

De ő viszont elmegy,illetve bulizni nem,mert amúgy sem jár,de elmegy. Jó, igaz hogy lett volna lehetősége elmenni egy házibuliba,ahova mehettem volna én is,de nem mentem,és neki is mondtam,hogy ne és végül nem ment el.

De most csak ezt tudom felhozni,hogy tesóját viszik vissza koliba,előtte szól,hogy megy. És csak szól,engedélyt nem kér. Igaz nem is várnám el tőle,mert miért ne kísérhetné vissza,ráadásul ott az anyukája is.

De most direkt rászóltam,hogy ő miért nem kér engedélyt,mire az volt a válasz,hogy "jaj,még ezért is én legyek a hibás" Meg hogy ő legalább szól nekem,és akkor oké ezentúl odamegyek ahova akarok. Persze ebből semmi se lesz.

Aztán kérdezte h elmehet-e...mondtam hogy menjen ha akar.

Ez a hívogatás is,van hogy naponta felhív 5x. Vagy óránként.

Szinte állandóan velem akar lenni.

Ennyire szerelmes? Egyáltalán szerelmes? Jogosan akadtam ki ezen a megmozdulásán? Mi lenne a megoldás?

Amúgy az eljegyzést is tervezi.

2010. ápr. 7. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
nagy szerelmes és félt téged
2010. ápr. 7. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ez a szerelem jele??

Mert egyszer kiírtam már a kérdést, és akkor bogarat ültettek a fülembe,hogy csak a tulajdonának tekint. Én úgy érzem,hogy szeret.

Szerintetek is?

2010. ápr. 7. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a tulajdonaként kezel. A szerelem nem ilyen :S
2010. ápr. 7. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szerelmes, de még gyerek. Az h ennyire előre tervez szerintem hülyeség, meg az eljegyzés. könyörgöm...annyira fiatalok vagytok még, te is még csak 17 leszel, komolyan vele akarod leélni az életed? Mi lenne ha meg kér? igent mondanál? Nem lebeszélni akarlak, de szerintem mindketten fiatalok vagytok még ehhez. A srác tuti szerelmes csak fél, hogy elveszít téged, fél h megcsalod vagy bármi, ezért akar mindig veled lenni és ezért akarja mindig tudni h hol vagy és mit csinálsz. Szerintem ez így nagyon nincs jól, nem normális ha valaki ennyire féltékeny és ennyire kisajátít téged. Azt nem írtad le h te mit érzel de gondolom szereted, de lehet h nem ártana végig gondolnod h te tényleg ezt akarod-e. Biztos h találnál olyat aki nem akar kisajátítani Téged és aki hagy neked egy kis magánéletet, mert szerintem az nagyon is fontos. Szerintem gondold át, hogy te mit akarsz és h mennyi ideig fogod még ezt bírni így.
2010. ápr. 7. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én most arra gondolok hogy ki kéne mennem kulázni, de még nincs kedvem.
2010. ápr. 8. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
22:02 :DXDD most hogy mondod...
2010. júl. 31. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!