Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mégsem tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mégsem tetszem neki vagy mi van?

Figyelt kérdés

Van egy srác az osztályban (nevezzük Daninak, de nem ez a neve, az igazit nem írom le) aki nagyon tetszik nekem és a haverjával azt üzente még húsvét előtt hogy én is tetszem neki. Szóval azóta járunk, de nem nagyon beszél velem, meg szünetben sem jön oda soha. Meg most volt a húsvét is, ami miatt nem tudtunk találkozni, mert péntektől szünet volt és ez meg szerdán történt.

Ma meg már volt suli és ma sem jött oda hozzám. Írtam neki egy levelet, hogy miért csinálja ezt de nem is válaszolt. Közben meg egy másik lánnyal beszélget szünetekben. És neki néha meg szokta fogni a mellét, meg aki volt előttem barátnője annak is. Nekem még nem fogta meg a mellem. Mondjuk nekem nincs nagy mellem de azért már meg tudná fogni ha akarná. És a haverja mondta hogy csak a jó csajoknak fogja meg. Most akkor én nem tetszem neki? Meg akkor mért üzente hogy járjunk? Szerintetek szakítsak vele?

2010. ápr. 7. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele,am hány éves vagy?
2010. ápr. 7. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Agusztusba leszek 13.

És am azért nem akarok vele szakítani mert más fiú még eddig nem mondta hogy járni akar velem és lehet nem találok másik pasit.

2010. ápr. 7. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy ne találnál?

Azért meg ne legyél vele együtt,mert nem lenne más...

Hagyd a fenébe.

2010. ápr. 7. 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:
De nekem tetszik, mert jó pasi.
2010. ápr. 7. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
nanemá... én a te helyedben hagynám a fenébe... vagy te is elakarsz ri*ancosodni hogy ha megfogja a melled akor menővagy meg tuti?-.-'' sztem vagy te anélkülis olyan jó csaj h ilyen pasid legyen...ez gáz..pláne ebben a korban
2010. ápr. 7. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:

19:47 es vagyok . és még annyi hogy a srác valószínűleg meg akar téged fektetni.. különben minek csinálna ilyet..nőből vagy ne alázkodj meg 1 ilyen gyereknek..fiatal vagy még hidd el lesz pasid:)

F

2010. ápr. 7. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem is járás, már meg ne haragudj, de levélben beszéltétek meg s azóta nem is találkoztok. Szerinted ez párkapcsolat?? És az a másik problémád, hogy nem fogja meg a melled? Hány éves vagy te? Nem tudom elhinni, hogy ilyen csajok is vannak...
2010. ápr. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!