Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok az exére? Ti is voltatok így, mi a teendő?
A párom három évig élt párkapcsolatban egy venezuelai csajjal.
Félévente kirepült hozzá, ami nem kevés összeg, és már eljegyzési gyűrűt is vett neki. Csak kiderült, hogy folyamatosan csalta a páromat.
Mi gimis korunk óta legjobb barátok vagyunk. Negyedévre rá jöttünk össze, miután szakítottak.
Ha rákérdezek, hogy nem csak a biztonság és a magány elkerülése miatt van velem, akkor felkapja a vizet.
A telefonjában még benne vannak a csajról a képek.
A világ egyik leggyönyörűbb nőjéről van szó. Magas, formás, izmos, sportos test, kerek, nagy mellek, kreol bőr, gyönyörű, drékig érő fekete haj, és olyan arc, ami mellett a szupermodellek és elbújhatnának. Ráadásul, ha rákérdezek, hogy milyen volt, csak azt hallom, hogy egy egzotikus, szexistennő volt, és minden tökéletes volt.
Amikor összeköltöztünk két hónapja, a szerelmes leveleiket is megtaláltam - a szobában ahova cuccoltam be. Olyan romantikus volt. Velem meg az ellentéte. Ha rákérdezek, azt mondja, hogy az már megszállotsság volt és örüljek, hogy vége, és sopha senkiért nem fog megtenni annyit, mind azért a Victoriáért.
De ettől én olyan rosszul érzem magam.
Én csak második vagyok, és soha nem frog annyit feccelni a mi kapcsolatunkba, mint az exéébe.
Ráadásul kisebbségi komplexusom van. Alacsony vagyok, és nem vagyok egy szép nő, hullafehér bőrrel. Úgy érzem soha nem érhetek fel az exhez, és a kapcsolatunk sem lesz olyan.
Unom, hogy mindig csak második leszek, mert az aktuális páromat összetörte az exe :/
Jogosan vagyok féltékeny? Jogos a kisebbségi komplexus? Ti hogy viselkedétek ha az ex egy palvin barbi szerű istennő lenne? Jogosan fáj, h értem nem tenne meg annyit? Akkor meg minek jött velem össze? Állítása alapján szeret...
Ez a film szerintem kicsit hasonló témáról szól:
Amúgy a nagyon fehér bőr is tud szép lenni.
Ja és szerintem neked kell tudni, hogy neked mi kell.
Kell neked hogy ezt hallgasd és csinálja veled? Boldog vagy? Ezt jóindulatból mondom!! Volt egy ilyen kapcsolatom, örülök hogy megszabadultam tőle! Folyamatos fellobbanások, viták voltak, az ő sérülése (7 hónapos volt a kapcsolatuk, szex sem volt!) miatt kellett hallgatni hogy ő nem fog úgy szeretni senkit stb. Az ex árnyékában éltem, sose értem fel hozzá (pedig nem volt ilyen hűűű a csaj, sőt egy nagyon pasis arcú, testű csaj volt) és egy idő után ezt nem rejtette véka alá, eleinte mint kiderült hazudott, aztán hasonló volt mint nálad. Kitettem, nem leszek második és ne hasonlítson össze mással, az a múlt, zárja le (ilyen esetekben amúgy mint nála a pasik nagyon nehezen zárják le, hisz sértettek) és nyisson új kartont, az ex dolgai nélkül. Időben tettem ki, így is szenvedett némi csorbát az önbizalmam. A mostani kapcsolatomban nincs ilyen, én vagyok, önmagamhoz mér a párom, nincs is gond. Elmúlt a kisebbségi komplexusom. Pedig én is alacsony, hófehér bőrű vagyok, de a párom így imád, sőt ő elmondta hogy ez tetszett meg neki, hogy kicsi vagyok.
Az ingyen szex, langyos víz hatalmas motiváció a pasiknak sajnos! Azt mondja amit hallani akarsz a dolgok miatt, de azért elég gyakran kibújik a szög a zsákból.
Ket dolgot mondanek neked:
1. Van egy ismerosom, aki ugyanigy volt - eloszor egy bombanovel jart, meg volt zakkanva erte teljesen. Aztan annak viharos vege lett, es most egy ronda novel jar. Lassan 10 eve van vele egyutt, teljesen kisimult, boldog, es bar nem ugralja ugy korul a mostani nojet, mint a regit, de semmi penzert nem menne vissza a regihez, mert most boldog. A regit pedig nagyon megbanta, szivesen elfelejtene.
2. Az oke, hogy elmeletileg nalatok is ez a felallas, de akkor mi a francnak orizgeti a telefonjaban a csaj kepet? Tegye el a szgepen egy utolso kis mappaba, hisz az eletenek egy resze volt, de szerintem a telefonon csak a te kepeidnek kene lennie. Szoval valamilyen szinten jogosan vagy duhos, hisz ha mindig maganal akarja tartani a csaj kepet, akkor ott valami gaz van...
Nekem tökmindegy lenne az ex külseje, de az, hogy ilyeneket mondd róla, az nálam kiverné a biztosítékot. Lenne annyi önbecsülésem, hogy otthagynám a francba.
26/N
>Baj h kisebbségi komplexusom van és féltékeny vagyok?
Igen, ez körülményektől függetlenül, mindig baj. Mindent meg kéne tenned azért, hogy a barátod megértse, hogy ez neked milyen problémát okoz, neki pedig mindent meg kéne tennie azért, hogy megerősítsen abban, hogy te kellesz neki és nem második vagy.
Ha te nem tudod kellőképp és megfelelő módon átadni ezt neki, vagy ha ő nem képes vagy hajlandó megerősíteni téged, akkor jobb lesz, ha nem maradtok együtt.
Az se jó, hogy kisebbségi komplexusod van, ez nem féltékenység, amit érzel - de a baj az, hogy ezzel az idiótával vagy.
Szerinted szeret?
Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!