Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab barátom van. Miért vannak előítéletek?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk már tinik, harminc + mindketten. Kifejezetten jól szituált, diplomás, egzisztenciával rendelkező férfi. 20 éve él nálunk, beilleszkedett, praxisa van, a betegei szeretik nagyon. Én elváltam, szabad vagyok x éve, mégis félek, hogy megfognak szólni, ha megtudják, hogy egy arab pasival kezdtem. Hallottam már futó pletykákat, aminek semmi alapja nem volt, de ez egy kisváros, ha itt eltüsszented magad, holnap azt fogod hallani, hogy szültél. Szóval kicsit tartok a dologtól.Mit tudtok tanácsolni?2016. ápr. 25. 18:09
12/13 anonim válasza:
Azért itélik el, mert sok alapja van. De azok a nők akik beleesnek ebbe a csapdába azon általában fiatal, befolyásolható lányok, nem pedig érett nők és a barátaik sem élnek itt 20 éve, szóval nem hiszem, hogy foglalkoznod kéne a pletykákkal.
13/13 anonim válasza:
Szääärd le a szomszédokat ,a ti dolgotok!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!