Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú aki csak szórakozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki csak szórakozik velem. De úgy érzem h szeret és csak azért csinálja mert szerinte ez menő. Adjatok tanácsot h deríthetem ki h télleg szeret e?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell h mi már ismerjük egymást egy ideje(5-6 éve) és mindig is szerette hülyíteni a csajokat. Már több mint fél éve "járunk" de még nem taliztunk(elötte meg szinte minden héten..) mert v.hogy mindig volt v.mi ami közbejött neki.Mindig azt mondta h szeret de egy ideje már semmi és a bátyától hallottam h most még jó pár csajt hülyít és úgy egy hónapja alig beszélünk meg semmi mert megígértem h lemegyek hozzá de nem mentem... mit tegyek h megtudjam h szeret vagy csak én is én is egy vagyok a sok csaj közül akit hülyít????:S
2010. ápr. 7. 14:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és szerintetek nem fogom ezzel elveszíteni? csak mert azt hiszem h szeretem...de mégis jó lenne kicsit húzni az agyát...XD
2010. ápr. 10. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek elkeseríteni, de sajnos a srác a bolondját járatja veled. Először is 100km az 100km szóval távkapcsolat lenne, ha találkoznátok hetente/kéthetente hétvégén, hol náluk, hol nálatok, lett volna petting, csókolózás, elképzelések a jövőre nézve, szülőknek bemutatás/ bemutatkozás, közös élmények stb. Akkor valóban távkapcsolat lenne, de igazad van ez nem távkapcsolat ez semmilyen kapcsolat. Másodszor ne ringasd magad bele az álomvilágodba, mert olyan nincs, hogy valami közbejön állandóan. Lehet rossz példa, de ha az egyetemen vizsgaidőszak van és jelentkezni kell vizsgákra akkor mindenki jelentkezik is a vizsgákra vagy nem jelentkezik a vizsgákra, mert nem készült rá, nem érdekli, de semmiképpen nem azért, mert neki dolga van és nem ér rá ez rossz kifogás. Ha fontos lennél akkor még szülői tiltás ellenére is elmenne hozzád, találkozna veled

sőt ha apád megfenyegetné, hogy kettétöri a gerincét ha meglátja azért is bemászna hozzád éjjel az ablakodon ha nem látna a szerelemtől, mert szerelmes lenne beléd. Nem ér rá, sok a dolga ez hitegetés és hazugság az az burkoltan tesz magasról rád és az érzelmeidre is.

A srác csak szórakozik veled és kihasználja, hogy naiv vagy. Természetesen a helybéli lányokkal meg jól elvan miközben te róla ábrándozol.

2010. ápr. 10. 15:51
 13/17 A kérdező kommentje:

15:51

van vmi abban amit mondasz csak akkor azt nem értem h mért zavarja h én egy másik fiúval "vagyok"?

2010. ápr. 10. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért zavarja, mert magának szeretne minden lányt, téged keményen kisajátítani akar és elvárná, hogy csak érte legyél odáig miközben ő éli világát más lányokkal.

Különben meg nem tartozol neki hűséggel, hiszen semmit nem tett érte, hogy elszámoltathasson téged.Bemutatkozott már a szüleidnek mint a barátod? Bemutatott már a családjának mint a barátnőjét? Ha nem akkor semmi köze hozzá, hogy te hol, kivel, mikor, mit csinálsz. Mond meg neki vagy felvállal téged vagy le is út fel is út. Aztán nehogy csalódj!!!!

2010. ápr. 10. 15:59
 15/17 A kérdező kommentje:

15:59

az eszem már rég tudja h ezt kellene tennem csak a szíve még nem képes megérteni...tudom h el kell engednem mert nem lesz ebből semmi csak kicsit nehéz...5let h esetleg mit csináljak? az nem megy h nem beszélek vele stb...

2010. ápr. 10. 16:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyszerű, megkéred, hogy őszintén mondja el neked mit érez irántad( az aranyos, kedves, rendes, megbízható, tündéri, szeretni való, megbízható és társait ha mondja az már régen rossz)azaz szerelmes-e beléd, hűséges-e hozzád, mit gondol kettőtök jövőjét illetően, mi lesz veletek.stb Legfőképpen felvállal-e téged mint barátnőjét? Ha kitérő választ ad, gondolkodik vagy jön az aranyos vagy hülyeségeivel szóval ha nem egyértelműen és világosan nyilvánítja ki érzelmeit azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot és ne reagálj a keresésére sem.

Ha ezek után nem teper( mondjuk hónapokig hanem belenyugszik és feladja) akkor nem kár érte. Itt nem beszélhetünk részéről nagy szerelemről.

Vagy mond meg neki mutasson be a családjának mint barátnőjét és menjen el hozzátok mint a barátod egy családi összejövetelre, ha nem teszi meg Végeztetek egymással. Garantáltan kibukik a szög a zsákból.

2010. ápr. 10. 16:12
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi ezt megfogadom:D
2010. ápr. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!