Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik fizetni, ha a pasimmal elmegyünk valahova?
Mi is nagyjából felváltva álljuk a cehet, de az éttermben,vagy presszóban a pincérnek mindíg én adom oda.
(23 fiú)
Nálunk mindent a barátom fizet, most én vettem magunknak színházjegyet,és rosszul esett neki.
De amúgy mindig mindent ő fizet, nem engedi meg,hogy én bármilyen esetben is én álljam a költségeket. Egy egy hetes közös nyaralást is ő fizetett. Pedig nem két fillér volt.
Neki ez a természetes, bár sokszor én is kellemetlenül érzem magam emiatt. Úgyhogy ne izgulj ezen, hagyd rá,mert megsérted a hiúságát, és a férfiúi büszkeségét.
A férfiak sem egyformák, vannak nagyvonalúak, akiknek eszükbe sem jut, hogy a nő fizessen, és sajnos vannak olyanok is, akik gyakorlatilag eltartatják magukat.
Egy egyenrangú kapcsolatban, hasonló anyagi lehetőségek esetén fele-fele arányban illik állni a költségeket, vagyis egyszer a férfi fizet, egyszer a nő. Persze vannak klasszikusan "férfi-fizetős" helyek, mint az étterem, ahol akkor is a férfinak illik fizetni, ha utána egymás közt elrendezik a számlát. De mondjuk egy gyorsétteremben, fagyizóban, vagy akár moziban nyugodtan fizethet a nő. Az én barátom elvárta, hogyha egyszer ő fizetett, akkor utána én, akár vendéglőben is, ami kissé kínos volt nekem (nem anyagi okokból). Mindezt annak ellenére, hogy egyrészt magamtól is rengetegszer fizettem, másrészt mindíg ő jött hozzám, és gyakran készültem vacsival, vagy legalább valami aprósággal. Szóval, ez azért már kicsit bántó. De van olyan férfi ismerősöm, aki azt mondja, hogy neki természetes, hogy ő fizet, ha egy nőt elvisz valahová. Szóval, az arany középút a legmegfelelőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!