Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év felhőtlen szerelem után hirtelen szakítás? Nem értem.
Szia,
Én most nem biztos hogy szimpatikus dolgot fogok írni, de én ezt tenném.
Először is szünetet kért. OKÉ, akkor viszont legyen szünet. Én megírnám neki, hogy mivel ő kért szünetet és ide jutottunk, köszönöm az őszinteségét, de akkor tényleg ne írjon és ne keressen.
Ez arra lesz jó, hogy lesz alkalma a helyére tenni a dolgokat. Mivel már most irogat, ezért szerintem hiányozni fogsz neki és rá fog jönni, hogy mennyire vag fontos számára. Ha az ellenkezője lesz, akkor legalább tiszta víz került a pohárba, és el kell végleg engedni.
Másodszor az hogy ilyen hirtelen váltott veled kapcsolatban szerintem egy másik pasi jelenlétét jelzi. Én ennek a végére járnék, csak hogy tudjam milyen terepen kell mozognom. Én kinyomoznám, hogy van-e a képben valaki. De a lány ne tudja meg! Kicsit átnézném a facebookját, visszapörgetnék eseményeket. Beszélnék pár emberrel. Tutti kiderül, ha van valaki. Ha úgy néz ki, akkor rákérdeznék, normálisan, nem drámázva. Mindezt azért tenném, hogy a saját bizonytalanságomat kitisztítsam, és meghozhassam a jó döntést, hogy valóban mi történt? És akarok-e még vele lenni? Ezért tenném ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!