Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év felhőtlen szerelem után hirtelen szakítás? Nem
értem.
Figyelt kérdés
23/F vagyok és nem tudom megérteni a 18/L exemet hogy 3 évig semmi baj nem volt közöttünk, legalább is úgy tudom. Mindig haza vártuk egymást, megleptük egymást ajándékokkal, szerettük egymást és elmentünk sok helyre és jól megvoltunk.. persze a végefele sok volt a munkám és mondtam neki hogy mostanában fáradt vagyok és nem fogunk tudni sok helyre menni egy ideig. nem tudom ez e a probléma de egyik nap üzenetet kaptam hogy súlyosan beteg az egyik barátom és mondtam a barátnőmnek hogy meglátogatom a haverom az egyik nap amikor ráérek. Ezzel nem is volt probléma mert megbeszéltük hogy ő meg barátnőzik addig. Hozzá kell tennem hogy akivel találkozott lány azzal jó barátságban volt a kapcsolatunk előtt, de úgymond miattam nem tartották a kapcsolatot (a kapcsolatunk felnyitotta a barátnőm szemét arra hogy az a lány csak manipulálja leginkább), de nemrég kibékültek és persze nem állok a találkozásuk ellen. Lényeg a lényeg hogy találkoztam a barátommal és ott is aludtam. Másnap mentem dolgozni, majd az azt követő két nap is dolgoztam, majd hazamentem. Nem lakunk együtt, én a sajátomban, a barátnőm meg az anyukájánál, de szinte mindig együtt voltunk. Aztán úgy kezdődött az egész érdekesség hogy átmentem a barátnőmhöz és mondta hogy szünetre van szüksége mert egyedül szeretne lenni, mondtam neki hogy nem értem de ha ezt szeretnéd akkor legyen... ez a szünet egy hétig tartott, addig otthon voltam és onnan jártam dolgozni, persze néha írtam neki hogy várom hogy újra lássam, stb. Erre meg írta nekem hogy csak akkor írjak ha fontos.. és már akkor nem értettem a dolgot. Nem hiszem hogy lenne más fiúja, mert azért ismerem annyira hogy ezt tudjam, de a hét elteltével áthívott hozzájuk és a kertben mondta hogy már nem szeret úgy mint az elején, és ne haragudjak.. Én ezt nem értem. Egyszerűen azt mondta hogy azért volt a szünet mert küzdött a rossz érzései ellen. Mondta hogy nem én vagyok a hibás, nem rontottam el semmit, csak nem érzi már magát szerelmesnek belém.. Nem olyan mint az elején, de szeret még csak nem úgy.. Azt tudni kell még hogy én voltam neki az első kapcsolata. Kérlek titeket ha végigolvastátok amit írtam akkor a normális válaszokra kiváncsi lennék hogy szerintetek mi ez a helyzet és mit kéne csinálnom, mert szeretem ezt a lányt és vissza szeretném hódítani ! Előre is köszönöm!
Igazából minden napot élveztem vele és ő is élvezte persze (egyértelműen látszott) és ezért döbbent meg a dolog, megvisel a dolog mert szeretem, de ha kiváncsi hát élje ki a vágyait, csak félek hogy utánna nem mer majd velem beszélni ha úgy adódik hogy tévedett.. és hogy szerezhetném akkor vissza..?
2016. ápr. 25. 00:47
12/23 anonim válasza:
Valszeg nem tudja biztosra ő sem hogy mit akar.Lehet ha jön valaki aki felkeltené az érdeklődését és beleszeret akkor neked szia,addig meg még nincs ha mérssékelten de tartja a kapcsot veled.Ennek a viselkedésnek kapcsolatfüggőség lehet az oka.Eddig megszokta ,hogy ott volt mellette egy pasi ,de már nem téged szeretne ,adig viszont tartogat amíg jön más.Ez nem fer tőle, te is kapd össze magad és adj neki ultimátumot,ha kertel hagy a francba és kész.Azért is csinálja ezt veled mert tudja veled megteheti,mert te készenlétben állsz és várod hogy dönt majd ő.
2016. ápr. 25. 00:51
13/23 A kérdező kommentje:
Igen igen ! Pont ezért nem írok neki, és nem adom tudtára hogy bármikor visszamegyek, de persze nem is bunkózom, de mértéktartóan írok,legalább is válaszolok, de inkább hanyagolom, de ha rám ír és úgymond vallat hogy miújság felém és hogy vagyok meg hogy miket csinálok akkor egyszerűen nem tudom azt hinni hogy nem szeret és nem aggódik értem.. szóval elég zavaros nekem.. de próbálok mértéktartóan viselkedni és nem megbántani, de hanyagolni hogy érezze hogy most nem leszek mindig ott, amíg nem lesz konkrét célzás az újrakezdésre. csak hogy lehet az újrakezdést elérni? mik a jelek ha készenáll rá?
2016. ápr. 25. 01:01
14/23 anonim válasza:
Szerintem itt nem lesz újrakezdés, még nem nőtt fel hozzá.
2016. ápr. 25. 01:05
15/23 Ypszilon1980 válasza:
Tudom, hogy szereted, de nemnormàlis. Kérdezd meg, hogy miért érdeklődik, mikor így elbánt veled. Miért írogat? Veled van 3évig,minden jó, jön a baràtnő és ennyi? Ő a messiás vagy mi? Viszont akkor is így döntött valamiért. Miért akarod visszaszerezni? Vissza lehet, csak nem tudom mi értelme lenne.
2016. ápr. 25. 06:33
16/23 anonim válasza:
Én azért még azt megkérdezném a helyedben tőle, hogy nem-e csak a barátnő beszélte tele a fejét irigységből és most azért irogat, mert nem tudja eldönteni, hogy jó döntést hozott-e. Illetve megkérdezném, hogy mi lesz vele akkor, ha a barátnő talál magának egy pasit és tojik majd a fejére, ő pedig otthagyta a barátját, akit nem is olyan rég még szeretett elméletileg. Annak pedig valami oka csak volt anno, hogy megszakította vele a kapcsolatot, erre mindenképpen emlékeztesd.
Nem tudom mennyire szereted, de én a helyedben mégegyszer leülnék vele utoljàra és elmondanám neki a fentieket. Ha nemleges lenne a válasza, akkor megkérném, hogy ne küldjön üzeneteket, mert próbálod lezárni és túltenni magad rajta. Baromi nehéz lesz nem válaszolni, de hidd el megéri. Ha szeret még, az hogy nem reagálsz és próbálsz más lányok felé nyitni, esélyes hogy észhez téríti.
2016. ápr. 25. 07:40
17/23 anonim válasza:
Sajnálom, látszik, hogy szenvedsz, de amit írtak fogadd meg, ne keresd, max válaszolj. Emlékszem, hogy mikor ilyen idős barátnőm volt o is folyamatosan ezt játszotta. Ha meg o is szeret, úgyis visszafog jönni, ha meg nem legyen boldog mással. S szerintem is ha 10 evvel idősebb lenni, túl par csalodason, ertekelne a helyzetet.adj neki par hónapot, utána viszont szakítsd meg vele nagyjából a kapcsolatot, mert azzal csak magadnak ártasz, ha hosszú hónapokon keresztul remenykedsz. Aztán ha neki lesz egy új, az totálisan padlóra fog küldeni.
Mindenki pótolható, a lany is, te is, en is.
31f
2016. ápr. 25. 08:16
18/23 anonim válasza:
18 éves éretlen gyerek. Csoda, hogy eddig is meg tudtad tartani. Elmentetek egymás mellett, ez van. Rád unt valószínűleg. Ha a barinője beszélte tele a fejét, az két okból is mindegy:
1. Ha én szeretek, akarok valakit, az atyaúristen se térít el tőle.
2. Ha ennyi önálló gondolata, döntési képessége sincs, hogy ne egy manipulatív piitssa irányítsa, akkor nem is érdemes rá alapozni egy életet.
Engedd el, lesz jobb, érettebb.
2016. ápr. 25. 08:17
19/23 anonim válasza:
Nálunk az volt, hogy mikor mondtam hogy inkább hagyjuk a randizást, akkor megkért a jelenlegi párom, hogy ne beszéljünk mert neki ez így rossz. Kb. 5 nap után én írtam rá mégis, mert nagyon hiányzott és rájöttem, hogy nekem Ő kell.
Tasoméknál ugyanez volt. Megmondta a jelenlegi férjének hogy nem fog menni hagyják inkább a dolgot, aztán 1 hét után ő kereste meg, azóta már házasok.
Ezt ajánlom neked is. Kérd meg hogy ne írjon, mert neked ez rosszul esik így. Ha szeret akkor vissza fog menni hidd el. Ha nem akkor keres mást.
Viszont a legrosszabb amit tehetsz hogy ott vagy neki biztonságnak ameddig keres egy új pasit magának.
2016. ápr. 25. 09:08
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ! mindenkinek ment a pozitív ! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!