Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő menthetetlen, szociopata, hulladék ember? 26+N
Alapvetően szép arcú nőnek tartanak, a külsőmmel nincs baj állítólag.
Vissza utasítok mindenkit, rettegek attól, hogy elhagy, megun, felfedezi a hibáim, megcsal, túl sokat vár tőlem, nem leszek elég. Attól is tartok, hogy valami történik vele, elveszítem, kihátrálok egy komoly kapcsolat elől. Eleve nem igénylem a társaságot, vágyom is arra, hogy szeressen valaki, sokszor elképzelem, hogy együtt sétálok vele, együtt alszunk, mégis menekülök, főleg, ha bele szeretek. A szerelmet súlyos betegségként fogom fel, amiből ki kell gyógyulni. Most is van valaki, akivel kölcsönös, hiányzik, de szó szerint menekülök.
A szociopata kifejezés szerintem egész mást jelent, mint amit leírtál.
Nem vagy menthetetlen, sem hulladék, de valóban változtatnod kell, ha csak nem akarod egyedül leélni az életed. Próbálj meg először csak barátkozni férfiakkal, ne párként akarj rájuk tekinteni. Ha sikerül összebarátkozni, akkor talán könnyebben tudsz majd rá tényleg férfiként gondolni. Ha így sem megy, akkor valóban segítséget kéne kérned valakitől.
30F
Köszönöm a sokféle vàlaszt!
Borderline-s nem vagyok. Gyermekkorból adódó elkerülő kötődésem van (szorongó - elkerülő stílusú személyiség zavar), tb-re kezeltek, nem vezetett gyógyuláshoz.
Idegesített a pszichológusom. Őt is elkerülöm azóta.
Pszichoterápiát ajánlottak, azt is tb-re, nem hiszek benne, valszeg az is egy hatalmas IQ-bajnok pszichiáter lesz, akin az 1. perben átlátok, és végig alszom a terápiàt. Sok "újdonságot" tár majd elém, ötlete neki se lesz a gyógyulásra, csak hogy nyissak, meg szedjem a pirulákat, aztán minden megváltozik. Persze..
Talán tényleg szoiopata vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!