Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most ti jöttök! Mi az ami kiábrándító lehet egy pasiban? Srácok most meg ti fülelejetek.
12:34-es vagyok.
"Túl realistán gondolkozik".Ne értsetek félre,ez nem feltétlenül baj.De engem zavar,ha egy fiú kizárólag az eszére hallgat és egy kicsit sem hagyja magát "megbolondítani".
Ha a pasi ide oda ingázik a csajok között, mindegyikkel összejön egy-két hónapra, eljátsza a hősszerelmest, lefekteti őket, utána pedig lapát. Mert megunta az aktuális választottat. Az ilyen csapongás nagyon kiábrándító tud lenni. Persze ha kiderül. Az ilyentől elmegy az ember kedve teljesen. Úgyhogy Pasik! ilyet ne nagyon csináljatok! Egyszer lebuktok és ajjajj! Sose lesz normális barátnőtök.
Büdössel, ápolatlannal alapból nem kezd az ember, szóval ez nem a kiábrándulás kategória! Szerintem. :P
nem törődik a hajával, nem fürdik, nem mos fogat, olyan hulla részeg hogy beszélni nem is bír csak hányni és ez így megy minden hétvégén
ja meg az ilyen rajgyerekeket nem nagyon csipázom
Állandóan az exről beszél, egoista, nem hallgat meg.
Nyomulós, aki nem veszi a lapot.. Bírom még az olyanokat, akik egyszerre szédítenek több csajt. Meg ha mondjuk felvesz msnre, és megkérdezi, hogy öööö te ki is vagy? "Annyi lányt vettem fel mostanában, azt sem tudom hol vagyok" Hát köszi :D Ezek után alap a tiltás/törlés..
Hmmm, mi lehet még kiábrándító... Mondjuk ha olyanokat mond nekem h na, elmegyek hugyozni.... vagy ilyesmi. Hát az ilyentől lemegyek hídba xD Meg egyéb alpári megnyilvánulások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!