Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Most ti jöttök! Mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Most ti jöttök! Mi az ami kiábrándító lehet egy pasiban? Srácok most meg ti fülelejetek.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Sokan azért jönnek össze ilyenekkel,mert a büdösségen,ápolatlanságon kívül a többi rossz tulajdonság sokszor csak hosszabb ismeretség után válik felismerhetővé.Egy ideig mindenki igyekszik a jobbik oldalát mutatni....Ha valaki már első ránézésre totál kiábrándító,ott elég nagy a baj.
2010. ápr. 7. 12:41
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

12:34-es vagyok.

"Túl realistán gondolkozik".Ne értsetek félre,ez nem feltétlenül baj.De engem zavar,ha egy fiú kizárólag az eszére hallgat és egy kicsit sem hagyja magát "megbolondítani".

2010. ápr. 7. 12:46
 13/19 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 7. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Ha a pasi ide oda ingázik a csajok között, mindegyikkel összejön egy-két hónapra, eljátsza a hősszerelmest, lefekteti őket, utána pedig lapát. Mert megunta az aktuális választottat. Az ilyen csapongás nagyon kiábrándító tud lenni. Persze ha kiderül. Az ilyentől elmegy az ember kedve teljesen. Úgyhogy Pasik! ilyet ne nagyon csináljatok! Egyszer lebuktok és ajjajj! Sose lesz normális barátnőtök.

Büdössel, ápolatlannal alapból nem kezd az ember, szóval ez nem a kiábrándulás kategória! Szerintem. :P

2010. ápr. 7. 13:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

nem törődik a hajával, nem fürdik, nem mos fogat, olyan hulla részeg hogy beszélni nem is bír csak hányni és ez így megy minden hétvégén

ja meg az ilyen rajgyerekeket nem nagyon csipázom

2010. ápr. 7. 14:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ápolatlan,büdös,bunkó,nagymenősködő,köpköd,figyelmetlen,durva,udvariatlan,buta,müveletlen és rossz az ágyban.
2010. ápr. 7. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

Állandóan az exről beszél, egoista, nem hallgat meg.

Nyomulós, aki nem veszi a lapot.. Bírom még az olyanokat, akik egyszerre szédítenek több csajt. Meg ha mondjuk felvesz msnre, és megkérdezi, hogy öööö te ki is vagy? "Annyi lányt vettem fel mostanában, azt sem tudom hol vagyok" Hát köszi :D Ezek után alap a tiltás/törlés..

Hmmm, mi lehet még kiábrándító... Mondjuk ha olyanokat mond nekem h na, elmegyek hugyozni.... vagy ilyesmi. Hát az ilyentől lemegyek hídba xD Meg egyéb alpári megnyilvánulások.

2010. ápr. 7. 15:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
rágja a körmét.. nem odafigyelő, bunko(mindenkivel), büdös a szája....stb
2010. ápr. 7. 15:18
 19/19 anonim ***** válasza:
igénytelen, tudatlan, ha a barátnője mellett csajozik, össze vissza piál, cigi ( de azt elviselem azért :D) eg amit a többiek leírtak...
2010. ápr. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!