Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás, nem diplomás, működhet?
Ez nem ilyen egyszerű, egyrészt attúl is függ, hogy milyen diploma, illetve a nem diplomás milyen képzettséggel rendelkezik. Illetve attól is, hogy mik az elvárások a kapcsolattól.
Szerintem működhet, ha egyébként meg jól kijönnek egymással és kiegészítik egymást.
Bocsi, de az ismerősöd hazudott!!!
Párom nem diplomás, én igen, köszönjük szépen 3 éve már nagyon boldogok vagyunk és együtt tervezzük a jövőnket.
Utolsó, itt NAGYON NEM 3 évről volt szó, inkább 15-20...
Egyébként szerintem inkább csak plusz egy konfliktusforrás, mint pl ha valaki imád horgászni a másik meg baromságnak tartja... Az is kijön idővel, hogy az egyik menne egy kicsit pihenni a problémák elől, hogy utána tiszta fejjel menjen nekik a másik meg nem engedi el semmit tenni egy egész napra, amikor ennyi megoldandó probléma van otthon.
Előbb utóbb lesz olyan szitu, ahol baj. Bár erősen konzervatív embereknél pl a diplomás férfi, nem diplomás háziasszony otthon neveli a gyerekeket szitu teljesen működőképes.
De amúgy minden felállásban működhet, akármeddig, amíg a személyiségük nem olyan... A szellemi képesség meg marhára nem függ a diplomától. Nekem elvileg lassan lesz, és látom hogy kiknek lesz még / lett már, és hát... Eumm. Ismerek értelmesebb embereket is, akiknek nincs, mint párat, akinek van. Persze nem ez a nagy átlag, de van kivétel, nem ez kéne legyen a mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!