Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Àtver, hazudik! Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Pàrommal 1 éve lakunk együtt.Amióta szabadult.10 éves korom ota ismerem.Az a baj a munkàt nem birja.ÉS a MAI DOLOG TETT BE.AZT MONDTA NEKEM AZ EGYIK ISMIJÉNEK KÖLCSÖNADJA AZ ÉN MONITOROM.AMITT NEM HASZNÀLOK.DE MA IS RÉSZEGEN JÖTT HAZA.ELALUDT.SOHA NEM NÉZTEM UTÀNBA.MA A TÀRCÀjàban van egy bizomànyis levél.Az én monitoromról.nem kölcsön hanem beadta.Én tarom el.Én nö vagyok.és anya.Mit tegyek. :( :(
2016. ápr. 21. 23:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehát: összeköltöztél egy bűnözővel, miután kiszabadult. Pontosan tudod róla, hogy az életben nem fog dolgozni, és neked kell eltartanod. Azt is tudod, hogy agresszív, iszik, és most már abban is biztos lehetsz, hogy téged is meglop.

Ebből következik, hogy téged csak kihasznál, de szó sincs arról, hogy egy picit is szeretne, ne is áltasd magad.

Ezek után jó ha tudod, hogy nem vagy nő, csak egy lábtörlő, mert egy nővel ezt nem lehet megcsinálni. Ép eszű nő kilométerekre kerüli az ilyen alakokat, nem hogy beengedje a bugyijába, pláne az otthonába és az életébe. Főleg úgy, hogy 10 éves korod óta ismered...

Anyának meg végképp ne nevezd magad, mert aki ennek kiteszi a gyerekét, és még kérdés, hogy mit lépjen, azt embernek se lehet nevezni.

Egy igazi anya mindig, minden körülmények között a gyereke érdekeit (is) tartja szem előtt, és nem teszi ki annak, hogy egy alkoholista börtöntöltelékkel éljen egy fedél alatt, akitől félni kell.

Egyébként a pasid nem a testvéred véletlen? Mert már csak ez hiányzik ebből a szép romantikus történetből.

2016. ápr. 22. 08:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rosszindulat, de nem cigányok vagytok?:D
2016. ápr. 22. 08:50
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Sáváre Románe! pá-ráp prá-rá-pá-páp..
2016. ápr. 22. 09:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Ki kell ba$zni. Ennyi, nincs mese... De jó nagy hülye vagy amúgy.

Ja, helyedben magasról le$zarnám, van-e hova mennie.

2016. ápr. 22. 11:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk cigànyok.
2016. ápr. 24. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nincs hová mennie."

És????

Menjen el dolgozni és oldja meg az életét.

2016. ápr. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!