Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szokás az, hogy egy nő mindig összeismerkedteti az aktuális pasiját az exével?
Egy párom sem ismertetett össze engem az exével és engem sem ismertetett össze egy sem miután szakítottunk.
Tehát szerencsére "semmilyen szokás" nálam/unk.
Az egyik exemet régebb óta ismerte mint én, neki nem kellett bemutatni, a másik exemnek nem mutattam be, meg ő se az exbarátnőinek... Nem hallottam még ilyen szokásról.
22/L
Nem szokás. Nálunk én lettem bemutatva az exének, mert ők munkatársak is voltak, és békében váltak szét, vagyis jóban voltak utána is. Következésképp ha a munkatársakkal mentünk valahova, akkor találkoztunk. Kedvelem a nőt, és ő is engem, jól elvagyunk. Évekkel azelőtt szakítottak, hogy mi megismerkedtünk a párommal, mit izgassam magam rajta?
Nekünk ez természetesen adódott. Viszont ha ezt mindig minden új pasival megcsinálja, az kicsit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!