Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt szerintetek a legromatikusabb dolog amit a párotokért megtettetek?
nekem írtak verset :)
Plusz jégkockára fagyott a párom míg engem várt a tornaterem előtt. Direkt nem jöttem ki hamar...de úgy látszik megérte neki (5éve vagyunk együtt) :)
Megbocsájtottam hogy 200 szor agyon vert OSZT????????????
AKKO MI VA?
Semmi. Egyszerűen szeretem, tisztelem, megbecsülöm.
Elég álszent dolog szerintem, ha valaki egy-egy alkalommal játssza a hősszerelmest, de egyébként meg tesz a másikra.
Nem mentem el a várva várt munkahelyi partiba, mert annyira édesen marasztalt (nem lakunk együtt, és épp nálam volt, úgy volt, hogy megvár..) Utána megfájdult a hasa, és elláttam minden földi jóval, csináltam neki kamillateát, szereztem neki nospát, tutujgattam, megtöltöttem neki egy flakont melegvízzel, hogy szorítsa a hasához. El is múlt a fájás. Imádok anyáskodni:)
Erről jut eszembe, egyszer meg épp néztük valamelyik SouthPark-részt, és emlékszem, azalatt szintén rosszul volt valamelyikünk gyomra. De nem emlékszem melyikünké volt! Az enyém vagy az övé? Ez szerintem tök romantikus, hogy nemtom, melyikünk hasa fájt, mintha mindegy lenne:)
(Múltkor ezt elmondtam neki, azt mondta, az övé volt. Úgy látszik, ugyanannyira elkeserített, mintha a sajátomé lett volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!