Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem mondta még a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem mondta még a barátom, hogy szép vagy. Miért?

Figyelt kérdés

olyant szokott mondani, hogy "de csini vagy" de hogy szép vagy azt még nem hallottam tőle.

Tegnap direkt kicsit jobban kiöltöztem (+kis smink és ékszer) nem annyira jellemző. Erre amikor meglát néz és megjegyzi ki van "Ki van festve a szemed?" én erre mi nem tetszik? erre ő de tetszik.

Rákérdezzek, hogy szépnek talál e? Mert jó lenne tudni.

Amúgy egyéb info:

-6 hónapja vagyunk együtt

-a kapcsolatunk szerintem ezt leszámítva nagyon jó.

-becézni, kedveskedni szokott

-együtt még nem élünk,

Jól esne, na ha egyszer mondaná, nem kell naponta. Amúgy nagy általánosságban mások és én is átlagos csajnak látom magam. Alakom jó, arcom sem csúnya. Szóval nem tudom.

Lehet, olyan hogy szeret meg minden de nem tart szépnek?

28/L

2016. ápr. 21. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves 28-éves lány ! A szépség mulandó és egyben relatív is,felesleges szavakba foglalni. Úgy gondolom egyébként ,hogy a szobor szépségű,makulátlanul tiszta arcra mondják folyton,hogy szép.....átlagosra nem. - Ne is érdekeljen ez ennyire,felesleges rá kérdezni is. Húsz év alatt a párom SOHA nem mondta,hogy szép vagyok! -De ,hogy csinos,dögös,őrülten szexi,eszméletlen az alakom stb -ezeket százszor. Természetes vörösnek születtem -nem szépnek és akkor mi van? Nem is kell mindenkinek álomszépnek lennie! - Koncentrálj inkább arra,hogy mosolygós és kedves légy az sokkal többet ér mint a született szépség. Az,hogy néha fel raksz egy-egy újabb sminket érdekessé és változatossá tehet ha jó a smink,de nem relatíve' széppé....Szép napot!
2016. ápr. 21. 10:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Amíg egy nő rendszeresen használ szappant és meleg vizet, addig ő a párjának szép.

Akár mondja, akár nem.

2016. ápr. 21. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!