Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a tesója exére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a tesója exére mondja, hogy milyen szép. Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
tegnap összefutottunk velük a városban, beszélgettünk stb. amikor barátom bátyjával volt a csaj , nem volt kisminkelve , most igen. miután elmentek , a barátom nekem mondta , hogy tök szép volt a lány, mindenki őt néztr. erre momdtam neki , hogy én is ki tudom így sminkelni magam.... a válasz "neked nem áll jól, ronda vagy sminkkel' Annyira rosszul esett, hogy NEKEM mondja , hogy más milyen szép
2015. jan. 2. 11:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg szemét dolog volt... Nem mondtad neki?
2015. jan. 2. 11:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Elég bunkó barátod van,nem tetted neki szóvá?
2015. jan. 2. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Fogd fel,hogy arra utalt,hogy Te természetesen is szép vagy (ami nagy szó!:D) és nem kell ahhoz agyonsminkelt mű nőnek lenned,hogy bárki is felfigyeljen rád,ebben semmi bunkó nem volt ...
2015. jan. 2. 11:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Biztosan szép vagy sminkben! :)

Ha szeretnél tanácsot kérni sminkelés terén, akkor írj privit,mert sminkes vagyok! ;)

2015. jan. 2. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt benne semmi bunkó? Gyakorlatilag lerondázta.. hülye paraszt.
2015. jan. 2. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
jahj és akkor mi van ha ő a szebb? veled van nem ? volt csajom is ugyan ez volt féltékeny volt mindenkire.... ha szép volt szép volt és? most hazudjon hogy csúnya ? akkor az lenne a bajod...
2015. jan. 2. 11:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De paraszt dolog a másik orrára kötni. Mindenkinél van szebb nő, és helyesebb fiú, mégsem dörgöljük a másik orra alá, mert nekünk ő a legszebb, nemde?
2015. jan. 2. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon bunkó dolog volt! Teljesen érthető, hogy ki vagy borulva . Aki szerelmes a párját látja a legszebbnek. Figyelj mondd meg a csávónak, hogy ez neked rosszul esett, mert te szereted őt . Ezzel azt érte el , hogy az önbecsülésed porrá zúzta , és azt érzed hogy nem vagy neki elég jó . Te azt akarod hogy ne beérjék veled hanem téged akarjanak . Mert te olyan férfit szeretnél aki szemébe te tökéletes vagy.
2015. jan. 2. 11:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne sminkeld magad, legyél természetesen szép, na de akkor aztán nagyon!

Mustasd meg a bunkó pasidnak, hogy másoknak is tetszel! Te is nézz meg más pasikat, ha veled van.

Akármilyen szemétség, érezze már a férfi is hogy hol a helye, és hogy elveszítheti a nőt.

Istenem, mit képzelnek magukról ezek a mai "nagy pasik" ???

2015. jan. 2. 11:29
 10/13 anonim ***** válasza:

"most hazudjon hogy csúnya ? "

Nyilván nem kell hazudni, de azért ne barátnőjével akarja már egy pasi kitárgyalni, hogy melyik csaj szép meg ilyesmi. Erre ott vannak a haverok.

Gondolom te se örülnél, ha azt hallanád a barátnődtől, hogy milyen jóképű egy pasi.

Ez épp olyan, hogy egy tehetősebb ember se fog beszámolót taratni a luxus bevársárlásáról egy szegénynek, mert tekinttel van rá. Ha meg igen, az egy hülye paraszt.

2015. jan. 2. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!