Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a tesója exére mondja, hogy milyen szép. Mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
tegnap összefutottunk velük a városban, beszélgettünk stb. amikor barátom bátyjával volt a csaj , nem volt kisminkelve , most igen. miután elmentek , a barátom nekem mondta , hogy tök szép volt a lány, mindenki őt néztr. erre momdtam neki , hogy én is ki tudom így sminkelni magam.... a válasz "neked nem áll jól, ronda vagy sminkkel' Annyira rosszul esett, hogy NEKEM mondja , hogy más milyen szép2015. jan. 2. 11:05
11/13 A kérdező kommentje:
mondtam neki h tok rosszul esett, mert mindig azt kivanom , hogy barcsak szep lennek. erre pedig osztotta, hogy jaj abban nincs semmi, hogy azt mondta ra, hogy milyen szep. attol meg nem tetszik neki stb. DE NEKEM AKKOR IS ROSSZUL ESIK ES NEM ERTI MEG. azzal jott, hogy en is mar mondtam nrki ilyet h az xy helyes . pedig ez ne igaz. egyedul azutan mondtam, miutan o a csajszira mondta. (mellesleg nem volt helyes az a fiu, de valamit mondanom kellett)
2015. jan. 2. 11:46
12/13 anonim válasza:
hát ebben inkább a 'te RONDA vagy sminkkel' rész volt erős. én nem sértődöm meg, ha a barátom mondja más lányokra, hogy szépek (én is mondhatom más pasikra, hogy jól néznek ki, nem?), de ez így, hogy ronda vagy sminkkel.. most vagy tényleg nagyon rosszul sminkelsz vagy arra akart nagyon bénán célozni, hogy te smink nélkül is szép vagy.. vagy nemtom. kérdezd meg.
13/13 A kérdező kommentje:
nem. en nem mondhatom mas pasira, hogy jol nez ki, mert akkor egy ku.va vagyok. . .
csak ritkan szoktam sminkelni, de akkor se nagyon , szemceruza,spiral,neha tus.
2015. jan. 2. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!