Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnád tolerálni, ha a barátnőd az exével lakna?
Az én pasim kb a kezembe adná a kaució értékét, csak jöjjek el, és ne maradjak ilyen megalázó helyzetben.
A másik dolog viszont az, hogy cikinek érezném, hogy ő ad pénzt, de ha pl fizu után okésabb a helyzet, akkor meg lehet beszélni hogy visszadod neki.
Viszont ez meg sem fordult a párod fejében. fura...
Egyébként mi köze van a főbérlőnek ahhoz hogy ott alukálsz, vagy a pasidnál??? Költözz a párodhoz, és akkor a kaució is visszajár.
Inkább csak nem mondja. Hozzá nem tudsz költözni? Elég kellemetlen és megalázó helyzet..
Megkérdeztem a páromat, ő azt mondta, hogy össze se jönne így az adott lánnyal, hisz ki tudja hogy alakulnak az érzelmek, összezárva csak más a helyzet.
Én kifizetném azt az összeget csak jöjjön el onnan az illető. Amúgy megbeszélhetnétek hogy elmész, az exed ottmarad, keres lakótársat, és amikor lejár az idő, odaadja neked a kaukciódat. A főbérlőnek nem a személyed számít, hanem hogy meglegyen a 2 fő ha így adta ki.
3# vagyok.
Egyébként ilyen "tök lényegtelen" infókat kihagytál, hogy egy franciaágyon alszotok az exszel, vagy külön szobában??
Mert szakítás után nálam is maradt az ex 1 (vagy talán 2 hetet), de akkor még nem volt új pasim.
Szóval, nekem nőként totál zavaros hogy mit csináltok.
Amúgy ha egy szobában vagytok az exszel és a mostani pasit ez nem zavarja, akkor az új jelölted is kattant.
Szobát bérlünk, szét van húzva az ágy, de egy szobában lakunk. A féltékenység abszolút nem probléma, a barátom tudja hogy már kb utáljuk egymást, és sokat sírok az exem miatt, gyűlölöm, hogy vele kell laknom, nem még hogy akarjunk egymástól bármit is..
"Egyébként mi köze van a főbérlőnek ahhoz hogy ott alukálsz, vagy a pasidnál??? Költözz a párodhoz, és akkor a kaució is visszajár."
Igen, de akkor meg a lakbért fizessem potyára még hónapokig?? Ahányszor csak tehetem, a páromnál alszok, de van amikor nem tudom megoldani (nem pesten lakik, én meg pesten tanulok, reggel nem érnék be órára tőle)
Hát nagyon szerencsétlen helyzet, az biztos
Nagy mázlid van,ha találtál egy olyan palit,akit ez nem zavar.
rövid válasz: LOL
hosszabb: igen, szomorú, hogy a pénz miatt erre kényszerülsz. ha nem lesz vége hamarosan, akkor probléma lesz bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!