Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit nem tudnátok tolerálni a párotokkal szemben?
Ha az ágyba szarna rendszeresen. :)
Egyébként arra gondolsz, hogy mit nem tudnék megbocsátani?
Nehezen tolerálom hogy elég makacs, sose hallgat rám és szeret önálló lenni. De ez nem szakító ok.
Akkor szakítanék ha megcsalna vagy valamiben nagyot hazudna.
Dohányzás, drogozás, igénytelenség krónikus szinten, bunkó-lekezelő viselkedés, hisztis-gyerekes kifakadás, durva féltékenység. Ezeket semmiképp. Sok más is tudna bosszantani de ezek nálam instant szakító tényezők.
24L
Megcsalást egyáltalán nem tudnék tolerálni, valamint azt sem ha a szexuális igényeink nem egyeznének. Konkrétan azt, ha ő ritkábban kívánná a szexet, mint én. Ezen felül még az, ha fontos kérdésekben nem értünk egyet, éretlen a viselkedése, nincs közös jövőképünk, tehát magyarán szólva nem egyezik a személyiségünk.
20/l
nálam az egyik ok ami miatt az exemmel szakítottam, hogy nem kívánta a szexet annyiszor mint én
nyilván tolerálja az ember egy ideig, de igenis fontos ez egy kapcsolatban
(nem ez volt az egyetlen indok, de ez is közrejátszott a szakításunkban)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!