Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El tudná valaki képzelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudná valaki képzelni az életét egy törpenövésű emberkével?

Figyelt kérdés

2010. ápr. 6. 20:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem!

F/18

2010. ápr. 10. 07:24
 12/23 anonim válasza:
az én párom törpe növésű:D ..na jó annyira nem de kissebb tőlem :D én 166 cm vagyok de nagyon szeretem visszatérve a kérdésedre... nála kissebbel nem próbálnám ki XD pux
2010. ápr. 10. 08:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
nem..
2010. ápr. 10. 09:15
 14/23 anonim ***** válasza:
én sokmindent tudnék tolerálni, de szerintem ezt még én se :S nem tudnám magam nőnek érezni vele...
2010. ápr. 10. 11:42
 15/23 A kérdező kommentje:
"Noha vak voltam most látok" Látom hogy milyen felszínesek kicsinyesek vagyunk.Szégyellem magam hogy ilyen nemzethez tartozom amely szinte kirostálja a társadalmából ezeket nagyszerű emberkéket akiket a sors kisebb mérettel ugyan de legalább tízszer annyi emberséggel látta el.A válszok átlagából is kiderül miért is vagyunk a pöcegödör alján... A tolerancia teljes hiánya.....
2010. ápr. 10. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szerinted ettől vagyunk a csőd szélén, bújj el...
2010. ápr. 11. 16:49
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
"legalább tízszer annyi emberséggel látta el." - a méret az emberségességgel rohadtul nem függ össze, semmilyen irányban, ne élj pozitív diszkriminációval, mert az se jó
2010. ápr. 11. 17:25
 18/23 A kérdező kommentje:

16:49 attól vagyunk a "csőd szélén" mert beszűkült nézeteink miatt nem látjuk a lehetőségeket az élet dolgaiban éppen úgy ahogy egyesek nem látják meg az embert a törpenövésűekben..

17:25 az emberség nem mérhető és nincs arányban a testmagassággal csak azt akartam ezzel mondani hogy ezek az emberkék sokkal több szeretetet tudnak adni mint nagyra nőtt társaik...

2010. ápr. 12. 09:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Komolyan, szerinted emiatt van a csőd szélén az ország? Nem talán azért mert a mocskos kommunisták meg zsidók ellopkodtak mindent? Bújj el...
2010. ápr. 12. 19:08
 20/23 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem tudnék összejönni, a vonzalom kell az összejövéshez és az egyrészt biológia. Kerekesszékessel viszont simán összejönnék.

Még nem láttam olyan törpenövésű embert, aki kiváltotta belőlem azt az érzést, amit egy általam vonzónak ítélt embernél igen.

Nem hiszem, hogy jobb emberek lennének a törpenövésűek, csak van egy olyan dolguk ami miatt éri őket olyan dolog minden nap, ami sok embert nem.

Nem hiszem, hogy gazdasági dolgokkal összefüggene a biológia ilyenformában.

Nyugati európaiak se mondanának szerintem mást, max csak PR szövegként.

2010. júl. 27. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!