Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kimennetek kulfoldre modellkedni par honapra, ugy hogy baratotok van? 18/L

Figyelt kérdés

Nagyon donteskeptelen vagyok. Ugy nez ki, kimehetek az ugynoksegem altal 2-3 honapra kulfoldre modellkedni.

1,5 eve vagyok egyutt a baratommal, es egy hetet alig birunk ki, hogy ne lassuk egymast.

Ti mit tennetek a helyemben?

2016. ápr. 18. 18:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%

Egy ilyen lehetőséget nem szalasztanék el!:) Remek nyelvtanulási lehetőség, és befuthatsz modellként is. Magamból kiindulva, mi lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal, imádjuk egymást és tervezgetjük a közös jövőnket (összeköltözés satöbbi). Biztos, hogy nehéz lenne 2-3 hónapot külön tölteni, viszont ha azt nézzük akár a jövönket is szolgálhatná, hiszen kint szeretnék majd élni.:)

A párod mit szól hozzá amúgy?

19/L

2016. ápr. 20. 16:22
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

ilyenkor úgy megnézném, hogy mégis ki írja azt,hogy ,, lehet, hogy egy óriási traumaként éled meg, mert 1 hét múlva elkezd hiányozni a párod és nem tudsz hazajönni hozzá" :O :O gyanítom,hogy valami életképtelen kis senki.

természetesen élj a lehetőséggel, nem lesz ilyenre alkalmad mindig.

L

2016. ápr. 25. 11:37
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
Egy olyan ember írja, akinek a párja ebben a szakmában van és hallott már cifra dolgokat.
2016. ápr. 25. 19:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Szóval csak tényleg akkor menjen, ha neki ez mindennél fontosabb és mindennél jobban szereti csinálni. Minden mást felborít az életében.
2016. ápr. 25. 19:52
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Ezerszázalékos bizalom kell ebben az esetben. Leültök, megbeszélitek. Én tuti ki nem hagynék egy ilyen lehetőséget, azért Japán nem semmi. Ha ezt a 2 hónapot kibírja a kapcsolatotok skype-on akkor meg utána még sokkal inkább elválaszthatatlanok lesztek :)
2016. ápr. 25. 23:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Perszehogy!! 2-3 hónap semmi, ha hosszú távra terveztek egymással, és legalább jó teszt, hogy hogy bírjátok egymás nélkül
2016. máj. 18. 14:28
 17/23 anonim ***** válasza:

"de egy varosban jarunk iskolaba"

Ez a kapcsolat úgysem ér egy kalap szart sem!

2016. máj. 18. 14:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha tényleg igazán szerelmes vagy, ez nem kérdés. Ha ezen el kell gondolkodnod, akkor viszont menj ki mindenképp, mert biztos megbánnád. Nem szereted annyira a párod.
2016. máj. 18. 14:44
 19/23 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

17-es ezt nem tudom honnan veszed, csak azert irtam oda azt is, hogy hiaba lakunk messzebb minden nap tudunk igy talalkozni...

2016. máj. 22. 12:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Sokan a büdös életbe ki nem jutnak nem,hogy Japánba,Görögországba sem.Szóval ha fizetik az utadat,élj a lehetőséggel.Most 2-3 hónap semmit nem szoroz 1,5 éven.
2017. márc. 18. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!