Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedni apróságokon a szerelem jele?
Én úgy gondolom, hogy a párommal eléggé szerelmesek vagyunk egymásba, legalábbis elég heves vitáink szoktak lenni, meg ha nem veszekszünk jól érezzük magunkat egymással, de ő olyan apróságokon fel szokta kapni magát, mint pl. a bevásárlóközpontban megálltam egy hostess férfinek, kideríteni, h mit akar eladni, annak ellenére, hogy szólt, h ne, és rettenetesen megsértődött, már minden bajunk volt, szakításról is beszéltünk, de nekem nincs vele semmi bajom, csak ez, hogy ennyire könnyen feldühödik, és nem tudom lenyugtatni. Sokszor úgy gondolom, hogy azért van ez, mert ennyire szeretjük egymást, nyilván így jobban kiélesednek az érzelmek, és jobban zavar minket néhány dolog...
Ti mit gondoltok, ha valaki mindenbe beleköt rajtad, inkább észre kéne venned, hogy nem is olyan jó a kapcsolatotok?:/
Tévedés, a vita nem egyenlő azzal, hogy hűűű de szereted a másikat.
A vita egyenlő nézeteltérések.
Ha a pasid szépen megkért, hogy ne menj oda ahhoz a sráchoz, akkor te miért mentél oda? Csak hogy neked legyen igazad? Ez egoizmus és önzőség!
Ha minden apró dolgon veszekedtek, az nem jó dolog, sőt!
Inkább veszekedés helyett humánus módon beszéljétek meg a problémákat. És ha a másik megkér szépen valamire, hogy pl. ne csináld, akkor tartsd már légyszi tiszteletben, amire kér, mert amit csináltál az meg az ő szemszögéből tiszteletlen viselkedés volt a tiéd!
Köszi a válaszokat!
Jó, igen, akkor nem hallgattam rá, viszont én így se értem, hogy miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, hogy az ember fél percet elveszteget az idejéből... ciki volt, ahogy én ottmaradtam, ő meg elviharzott mint egy hisztis kisgyerek!
Komolyan? Még így sem érted? Igaz, ő meg uralkodhatott volna magán és nem kellett volna kisfiú módjára viselkednie, de neked hogy esne, ha megkéred valamire a pasidat hogy ne csinálja, és ő ennek ellenére is megteszi? Neked se esne jól.
Lehet, hogy neked csak félperc volt, de itt nemcsak erről van szó, sőt, inkább nézz a dolgok mélyére és mögé!
Gondolkozz el ezen a szituáción!
Igaz. Hát igen, hallgatni egymásra, az ideálisabb lenne..
Na mindegy, majd csak megbeszéljük mi kettesben ezt, hogy ki mit is gondol, aztán kitaláljuk, hogy mi miért van..
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!