Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyelli a lányomat a párja?
A lányom 26 éves, a párja 33. Lassan két éve vannak együtt, a helyi edzőteremben ismerkedtek meg. A srácot kb. fél évvel előtte nagy szerelmi csalódás érte, ezt el is mondta a lányomnak. Hogy ez mennyire igaz, az látszik is a srác Facebook közösségi oldalán. Nagyon sok bók, szerelmi vallomás olvasható, ha visszanézem, amit annak a másik lánynak írt. Sőt előtte volt egy másik barátnője, azt is vállalta a közösségi oldalon. Én nem vagyok rajta a FB-on, a lányom oldalán keresztül néztem meg.
A lányomat kifejezetten megkérte, hogy ne legyen egyiküknek sem megjeleníthető a családi állapot és ne jelölje meg őt soha, hogy éppen hol vannak..stb és fotón sem. Az indok, hogy nem tartozik másra. A lányom fülig szerelmes belé, többször összevesztek, emiatt 1-2 szünet, aztán folytatódik minden előröl. A lányom állandóan a srácot figyeli, minden posztját lájkolja, megosztja..stb.
A fiú egyébként fuvarozik és NEM mellesleg időnként chippendale-ként fellép Ausztriában és 2 hazai melegklubban. Nagyon sok meleg barátja van (félreértés ne essék, nincs velük bajom, én is ismerek meleget és nagyon kedvelem), nekik mind bemutatta a lányomat, de van néhány fiú (hetero) barátja régebbről ,akiknek nem. Ezt a lányomtól tudom.
Sokszor azt érzem, hogy a lányom csak arra kell neki és közben várja az új lehetőségeket, mert ha FB-on elárulja, hogy foglalt, akkor azzal az esélyeit rontja más lányoknál. Egy nagydarab, izmos és jó kiállású pasasról van szó. Nekem már a vetkőzős tánc sem tetszik, de állítólag nagyon csóró és így keres pénzt. Szegény családból származik, állítólag kajára is alig tellett, anyja egyedül nevelte fel.
Én nem vagyok FB-ozós, nem tudom mi mit jelent, de ez a titkolózás nekem nem tetszik,miért nem vállalja a lányomat?
A srácot ritkán látom, én nem szólok bele a dolgaikba és nem kavarok, Csak mostanában a lányom sokat panaszkodott. Ti mit gondoltok?
Köszi a választ. Amikor párkapcsolatban volt és a hős szerelmest játszotta, akkor ki volt írva a családi állapot és az is, hogy kivel. Ő már vagy 8-9 éve chippendale, nem most kezdte. Akkor nem zavarta őt, hogy a melegeknek ez lehet, hogy nem tetszik. Meg sok meleg barátjának bemutatta a lányomat és a klubba is elvitte, tehát ott nem titkolja. Emiatt ő nem kap kevesebb felkérést. Sőt, talán a lányom egyfajta pajzs is neki, hogy a melegek ne nyomuljanak felé olyan szándékkal.
Egy ilyen pasi bármikor talál magának bárkit. Sőt egyszerre sok lányt. Lehet többet szórakozik egyszerre. Sok közegben megfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!