Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyelli a lányomat a párja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyelli a lányomat a párja?

Figyelt kérdés

A lányom 26 éves, a párja 33. Lassan két éve vannak együtt, a helyi edzőteremben ismerkedtek meg. A srácot kb. fél évvel előtte nagy szerelmi csalódás érte, ezt el is mondta a lányomnak. Hogy ez mennyire igaz, az látszik is a srác Facebook közösségi oldalán. Nagyon sok bók, szerelmi vallomás olvasható, ha visszanézem, amit annak a másik lánynak írt. Sőt előtte volt egy másik barátnője, azt is vállalta a közösségi oldalon. Én nem vagyok rajta a FB-on, a lányom oldalán keresztül néztem meg.

A lányomat kifejezetten megkérte, hogy ne legyen egyiküknek sem megjeleníthető a családi állapot és ne jelölje meg őt soha, hogy éppen hol vannak..stb és fotón sem. Az indok, hogy nem tartozik másra. A lányom fülig szerelmes belé, többször összevesztek, emiatt 1-2 szünet, aztán folytatódik minden előröl. A lányom állandóan a srácot figyeli, minden posztját lájkolja, megosztja..stb.

A fiú egyébként fuvarozik és NEM mellesleg időnként chippendale-ként fellép Ausztriában és 2 hazai melegklubban. Nagyon sok meleg barátja van (félreértés ne essék, nincs velük bajom, én is ismerek meleget és nagyon kedvelem), nekik mind bemutatta a lányomat, de van néhány fiú (hetero) barátja régebbről ,akiknek nem. Ezt a lányomtól tudom.

Sokszor azt érzem, hogy a lányom csak arra kell neki és közben várja az új lehetőségeket, mert ha FB-on elárulja, hogy foglalt, akkor azzal az esélyeit rontja más lányoknál. Egy nagydarab, izmos és jó kiállású pasasról van szó. Nekem már a vetkőzős tánc sem tetszik, de állítólag nagyon csóró és így keres pénzt. Szegény családból származik, állítólag kajára is alig tellett, anyja egyedül nevelte fel.

Én nem vagyok FB-ozós, nem tudom mi mit jelent, de ez a titkolózás nekem nem tetszik,miért nem vállalja a lányomat?

A srácot ritkán látom, én nem szólok bele a dolgaikba és nem kavarok, Csak mostanában a lányom sokat panaszkodott. Ti mit gondoltok?

2016. ápr. 17. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,igaz mást se nagyon,hogy miért ilyen a srác, de leginkább azt nem,hogy hogy lehet izmos, jó testű, ha kajára sem volt annak idején pénzük. Korgó gyomorral nem igen lehet kondizni, attól maximum szálkás lesz,de tömeg nem igen fog felmenni rá. A facebookon ne írjuk ki a kapcsolatunkat dolog meg talán amiatt van,hogy inkább nem éli bele magát annyira a dolgokba, nem reklámozza, mert ha netalán megint csalódás lenne a vége,akkor nem esne annyira rosszul neki.
2016. ápr. 17. 11:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ez a srác 33 éves és már jó ideje felépítette magát és a vetkőzős táncot nem mostanában kezdte. Ezt a lányomtól tudom, neki mondta.
2016. ápr. 17. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Amikor párkapcsolatban volt és a hős szerelmest játszotta, akkor ki volt írva a családi állapot és az is, hogy kivel. Ő már vagy 8-9 éve chippendale, nem most kezdte. Akkor nem zavarta őt, hogy a melegeknek ez lehet, hogy nem tetszik. Meg sok meleg barátjának bemutatta a lányomat és a klubba is elvitte, tehát ott nem titkolja. Emiatt ő nem kap kevesebb felkérést. Sőt, talán a lányom egyfajta pajzs is neki, hogy a melegek ne nyomuljanak felé olyan szándékkal.

Egy ilyen pasi bármikor talál magának bárkit. Sőt egyszerre sok lányt. Lehet többet szórakozik egyszerre. Sok közegben megfordul.

2016. ápr. 17. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet az is,hogy többel szórakozik egyszerre, nem tudok pontos választ adni, nem ismerem ezt a férfit személyesen, amit írtam csak egy vélemény volt,ami közel sem biztos,hogy helyt álló.
2016. ápr. 17. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
nincs logikus magyarázat rá nagyon, nem is szégyelli sztem, tényleg lehet, h több csajnak csapja a szelet, én is erre gondolnék csak így
2016. ápr. 17. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nos, madarat tollarol embert baratjarol. Ha a lanyod egy ilyen buzernyas metroszexualissal jar, akkor a te lanyod is egy nagy ringyo lehet es jo "magasra" rakta a lecet.
2016. ápr. 17. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Valami nem ok. Nekem sincs kinn a családi állapotom, de soha nem is volt, csak ismerős láthatja a profilomat, nem is sok mindent osztok meg. A pasi viszont csak a lányoddal csinálja ezt úgyhogy valószínűleg más oka van rá. Amúgy én se lennék elájulva egy vetkőzős pasitól, más kérdés, hogy a szakmában is lejáratnám magam...
2016. ápr. 17. 14:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó! Szerinted akkor mi ez az ok?
2016. ápr. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!