Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is létezik AZ ÁLOM PASI?
Figyelt kérdés
Bár, tökéletes pasi nincs... mondják páran. Szerintem a Jó Isten teremtett, csak hinni kell benne. A párom 21 éves egyetemista. Szerelmesek vagyunk. Már nagyon hosszú ideje együtt vagyunk és mindenben egyet értünk, de ha még is van valami amiben eltérőek a nézeteink, se perc alatt megoldjuk. Mindenben olyan ahogy elképzeltem az IGAZIT. Udvarias őszinte lenyűgöző a modora, és hangja illata... minden értése szava, csókja... a nemi életünk. Mintha mesekönyvből lenne tervezne. :) És mindig tudja, mikor mit kell mondania, vagy tennie. Vagy épp mikor vágyom csendre és nyugira. Megtudtam a nővérétől nemrég, hogy elárulta otthon, szeretné velem leélni az életét és egyetem után meg is kérné a kezem, mert semmiben nem volt még ilyen biztos. Múltkor elszólta magát előttem... az hiszem lakásra gyűjt... (fel is tűnt, hogy többet dolgozik :P). Néha szóba jön, hogy de jó is lenne "együtt élni örökké"... meg mind ketten nagycsaládot szeretnénk... Annyira passzol és tökéletes minden. Felhőtlenül boldogok vagyunk. :) / Bár néha félek, hogy túlon túl tökéletes... De hamar elhessegetem az ilyen képeket... Szerelmes vagyok. Ugye akkor ezek szerint, AZ "ÁLOMPASI" LÉTEZIK?
21 és hidd el, volt tapasztalatom akkora görényekkel, hogy nem akartam elhinni hogy létezik ilyen és embernek hívja magát...
2010. ápr. 6. 17:57
22/31 anonim válasza:
Ne törődj senkivel! Élj boldogan és ne foglalkozz azzal mit mondanak mások. Neked jó, mert megtaláltad. Éldegéljetek szépen és boldogan!:) 30/N
2010. ápr. 6. 17:58
23/31 anonim válasza:
rózsaszín kööööööd... majd elszáll...
2010. ápr. 6. 17:58
24/31 anonim válasza:
AZ LEHET(!), hogy vele fogsz élni, de 21 évesen (sem) nem mernék ennyire biztos lenni (18 vagyok).
DE, ne kiabáljuk el, lehet tényleg ő lesz az álmaid megtestesítője, viszont mindenki megváltozik, és lehet ő sem marad mindig ilyen "tökéletes".
De, míg tudsz és fiatal vagy élvezd ki az életet :)
egy utolsó hozzászólás ehhez: fiatalság bolondság. :)
2010. ápr. 6. 18:03
25/31 anonim válasza:
IGEN! SZTEM LÉTEZIK!!! ♥
2010. ápr. 6. 18:20
26/31 anonim válasza:
Létezik bizony! Én megtaláltam az enyémet, biztos akkor neked is jut egy :P Bízz benne, tökre passzok köztetek a kémia és nem hiszek a lehetetlenben!
2010. ápr. 6. 18:54
27/31 anonim válasza:
Szerintem igen. Bőven van esély rá, hogy együtt maradtok még jó sokáig (akár életetek végéig), ha már a családoddal is közölte, hogy képes lenne veled leélni az életét.
Nekem is van barátom (bár jóval fiatalabbak vagyunk,mint ti), de tényleg úgy érzem, hogy nagyon szeretjük egymást. Mondta is, hogy már korábban járt olyan lánnyal, akivel el tudta képzelni a jövőjét, de nem jött össze, és hogy velem is eltudja, sőt...Nélkülem nem is tudja elképzelni az életét, és hogy hisz abban, hogy mindenkinek létezik egy tökéletes párja, és neki én vagyok az.
2010. ápr. 6. 20:50
28/31 anonim válasza:
létezik, én a saját álompasimmal járok :)
15/L
2010. ápr. 6. 21:19
29/31 anonim válasza:
Őszintén irigyellek :) Sok boldogságot (remélem örökké tart)!
2010. ápr. 7. 08:42
30/31 anonim válasza:
Létezik hát. Itt van a mellettünk lévő teremben. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!