Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is létezik AZ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is létezik AZ ÁLOM PASI?

Figyelt kérdés
Bár, tökéletes pasi nincs... mondják páran. Szerintem a Jó Isten teremtett, csak hinni kell benne. A párom 21 éves egyetemista. Szerelmesek vagyunk. Már nagyon hosszú ideje együtt vagyunk és mindenben egyet értünk, de ha még is van valami amiben eltérőek a nézeteink, se perc alatt megoldjuk. Mindenben olyan ahogy elképzeltem az IGAZIT. Udvarias őszinte lenyűgöző a modora, és hangja illata... minden értése szava, csókja... a nemi életünk. Mintha mesekönyvből lenne tervezne. :) És mindig tudja, mikor mit kell mondania, vagy tennie. Vagy épp mikor vágyom csendre és nyugira. Megtudtam a nővérétől nemrég, hogy elárulta otthon, szeretné velem leélni az életét és egyetem után meg is kérné a kezem, mert semmiben nem volt még ilyen biztos. Múltkor elszólta magát előttem... az hiszem lakásra gyűjt... (fel is tűnt, hogy többet dolgozik :P). Néha szóba jön, hogy de jó is lenne "együtt élni örökké"... meg mind ketten nagycsaládot szeretnénk... Annyira passzol és tökéletes minden. Felhőtlenül boldogok vagyunk. :) / Bár néha félek, hogy túlon túl tökéletes... De hamar elhessegetem az ilyen képeket... Szerelmes vagyok. Ugye akkor ezek szerint, AZ "ÁLOMPASI" LÉTEZIK?
2010. ápr. 6. 16:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Úgyis elhagy. Vagy te őt. Ébredj fel.
2010. ápr. 6. 16:41
 12/31 anonim ***** válasza:
túl tökéletes ahhoz h ez kitartson sokáig. ilyen nincs... ahogy előttem is írták majd felszáll a rózsaszín köd és előjönnek a hibák is... (16:19 vtam)
2010. ápr. 6. 16:44
 13/31 anonim ***** válasza:

Nem létezik. Mindenben, mindenkiben van hiba, egyébként unalmas lenne az élet. Persze aki a tökéletesre vár, kevesebbel nem éri be, amellett elszalad az élet, aztán koppan csak.

Szerelmes vagy, azért látod tökéletesnek, ez természetes. Majd elmúlik idővel, addig meg ki kell élvezni.

2010. ápr. 6. 16:45
 14/31 anonim válasza:
Addig mindeki "álompasi" amíg szerelmes vagy belé...de szerintem álompasi NEM létezik.
2010. ápr. 6. 16:52
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éve együtt voltunk barátommal és hihetetlen nagy szerelmet éreztem iránta... aztán kiderült mással megy haza, kiderült már nincs kedve annyit találkozni velem mint eddig, kiderült, hogy a csajhoz feljárt....

nem kellett sok bediliztem begyógyszereztem magam, és utána tudod mi történt?? felnőttem!!!

egy pasiért soha az életben ilyet :)

a rózsaszínfelhős dolog pedig igaz! A nagy szerelem képes teljesen elvakítani és elvonni a figyelmed a valódi, komoly problémák elől...

Most kereken 2 éve vagyok együtt a jelenlegi Párommal, és szerelmes vagyok, bár inkább próbálom kontrollálni magam, főleg akkor amikor el kell valamit nézni neki... nem szabad mindent a pasikra hagyni, ha fájdalmat okoztak nekünk, csak mert szerelmes vagyok...

Na, de lehet nem jól értelmeztem az egészet, és lehet én vagyok csak pesszimista, de a mostani Párom mellett nem tudom ki mondani hogy: ÖRÖKKÉ VELED!

Ez csak egy kamu szöveg, amit akkor kell mondani, amikor KELL! Amikor a csaj hallani akarja vagy ilyesmi...

De, tényleg én már nem hiszek a mesében :D

18/L

2010. ápr. 6. 16:58
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mindenki irigy, mert valami működik, és nem sírás rívás van. Tessék példát venni, és mosolyogni hogy de jó hogy valaki ebben a világban megtalálta az álom pasit! És igen vannak hibák mindenkiben, de könyörgöm nem így izgalmas?! "Ha szeretsz a Macim is szeresd- Garfild "

Ez van szerintem a szerelemben is, ha szeretsz valakit a hibáit is szereted! Neki sikerült! Ő a kivétel! Én örülök, és kívánom hogy mindenki megtalálja azt aki az álmai pasija, nője! Persze magamnak is:) Ne csináljátok már! Végre valaki akinek bejött! Hogy meddig az mindegy, hisz élj a mának! Kit érdekel mit hoz a jövő, akkor teljesen unalmas lenne az élet! Mosolyogjatok, és örüljetek vele! 30/N

2010. ápr. 6. 17:33
 17/31 anonim ***** válasza:
az ciki h 30 évesen így gondolod h létezik ilyen. abban egyetértek h éljen a mának. de nincs örökké tartó szerelem. megmondom őszintén h egy ilyen kapcsolatot én nem irigylek. megvesznék tőle h minden rózsaszín és tökéletes...
2010. ápr. 6. 17:41
 18/31 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 6. 17:44
 19/31 A kérdező kommentje:
Kedves 30/N ! Köszönöm. Ennyi negatív után, örülök egy ilyen pozitív válasznak! :) Nem hencegésként írtam... szimplán kíváncsi voltam, van-e más is akinek sikerült! Én tudok másokkal örülni. És a pesszimistákkal ellentétben, mi szerintem azért tartunk még ott ahol, mert őszinték vagyunk meg tudunk bármit beszélni és csodák csodájára, vannak nálunk is hibák... (Óh, de mennyi) de meg tudjuk oldani, mert meg akarjuk. Vallásos pár vagyunk. Járunk templomba de nem vagyunk fanatikusak. Van miben kapaszkodni... Szerintem ez rengeteg mai kapcsolatból hiányzik... és ezzel pedig csak több lehet az ember...
2010. ápr. 6. 17:45
 20/31 anonim ***** válasza:
nem pesszimisták vagyunk egyszerűen a tapasztalat... kíváncsi lennék a korodra mert azt nem említetted.
2010. ápr. 6. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!