Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy skizofrén emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy skizofrén emberrel?

Figyelt kérdés
Bár biztos azt hisztek, hogy hallucinál és magában beszél, stb. Pedig a skizofrénia nem ilyen.

2016. ápr. 16. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2016. ápr. 16. 16:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Sosem értettem ezt a betegségtudat dolgot. Rám is azt mondta először a doki, hogy nincs betegségtudatom. Mikor először állapították meg a diagnózist... Akkor hogy lett volna? Nem értem, mit nem lehet ezen belátni. Gyógyszerre tényleg nincs szükségem, mert nincs semmi hatásuk, vagy többet ártanak, mint használnak.
2016. ápr. 16. 17:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Aki azt írja, hogy nem, annak valószínűleg fogalma sincs róla, mi az a skizofrénia. Rólam a legközelebbi rokonaim a mai napig nem hiszik el, hogy az vagyok. Annyira nem látszik. Nem minden skizofrén hallucinál meg ilyesmi.
2016. ápr. 16. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
pontosan ezt jelenti, hogy nincs betegség tudatod. beteg vagy, csak nem akarod elfogadni. a gyógyszerek meg segítenek, arra vannak. amúgy meg, még akkor is ha csak 1% esély lenne, hogy öröklődik, soha nem kívánnám ezt a gyerekemnek, ezért biztosan nem járnék veled. amúgy van egy olyan ismerősöm, aki járt egy sráccal akiről kiderült, hogy skizofrén, ugyan úgy ne volt hajlandó gyógyszert szedni, fel is kötötte magát 2 éven belül.
2016. ápr. 16. 17:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Van betegségtudatom, azaz tudom, hogy beteg vagyok. Bár fél évig kételkedtem benne. Gondolom ezt jelenti a betegségtudat. Mégis ki nem hiszi el? Vagy azt, hogy gyógyszeres kezelésre szorul? Én viszont már háromszor próbáltam 3 különböző gyógyszert, és vagy rosszabb volt, vagy semmi hatása sem volt. Pár hónapja hagytam abba az utolsót. Jó lenne olyan gyógyszert szedni, ami hat, de nincs olyan. Akkor minek szedjek?
2016. ápr. 16. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:
egy bipoláris már volt, többet (bocsi) de mentálisan beteg emberekkel nem szeretnék.
2016. ápr. 16. 18:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha megszeretném az illetőt,akkor persze.

Nálam ez nem akadály.

2016. ápr. 17. 07:36
 18/19 anonim ***** válasza:

"megfelelő családi háttérrel nem alakul ki, hiába van meg a hajlam"

Ez egyszerűen csak nem igaz.

2016. ápr. 17. 19:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok azzal, hogy milyen ez a betegség és ezért számomra ez kizáró ok lenne, sajnálom.
2016. ápr. 18. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!