Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy volt párkapcsolatot végleg lezárni anélkül, hogy később ne jönne fel és hiányozna, elszomorítana, hogy nincs már folytatás stb?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 16:01
1/5 anonim válasza:
új barát/barátnő ;), vagy öld meg (vicc) xD de nem tudtam kihagyni :P
2/5 anonim válasza:
Szerintem sehogy!Mindig a szépre emlékezünk!
3/5 anonim válasza:
A személyiségfejlesztő könyvek egyikében olvastam. Szerintem hatásos.
Fogsz egy A4-es lapot és húzol középre egy függőleges vonalat. Bal oldalra kerülnek a volt barátod pozitív, jobb oldalra pedig a negatív tulajdonságai. Ezt a lapot egy jól látható helyere kiteszed (ha van erre lehetőséged) vagy pedig annyiszor veszed elő, ahányszor szükséged van rá. Ez segít majd abban, hogy ne csak a jóra emlékezz.
Az ismerkedés, új baráti vagy párkapcsolatok is sok jót hozhatnak. Kellemes beszélgetések, bókok, mosoly, ... várnak rád, amik visszahozzák az életbe vetett hitedet. Aki egy szakítás után "bezárkózik" az azért feledi nehezen a régit, mert ezek (a fontos élmények) kimaradnak az életéből és csak egy "szent" kép lóg a feje felett az exről. :)
5/5 anonim válasza:
és mivan hogyha szeretné igazából mindkét fél folytatni? az csak azért van mert friss a szakítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!