Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most tömör lesz, mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tömör lesz, mint a legtöbb testépítő farka: többre becsülöm azt a párkapcsolatot, ami (folytatás a kattintást után)?

Figyelt kérdés
Nna? Szóval, ami a kezdetekben nehéz, vagy legalábbis mocskosul meg kell küzdeni egy nagy problémán, akár közösen, akár egyedül, mintha minden olyan csudajó, álombaillő(en unalmas)! Van itt még ilyen ember, rajtam kívül?
2010. febr. 1. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Es mi van ha egyszeruen nincs problema az elejen?
2010. febr. 1. 00:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Az nem gond, kedves válaszoló. De legalább valahogy küzdeni kelljen érte.
2010. febr. 1. 00:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Az uncsi... én is így vagyok vele nyugi.:)
2010. febr. 1. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Oke ertem, vagyis hogy ne adja konnyen magat? Meg kellen erte kuzdeni?

Teljesen igazad van.

2010. febr. 1. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!