Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim az mondta, hogy szeret velem lenni. Mit érezhet?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő:

-7 hónapja vagyunk együtt

-a mondatain, viselkedésén azt érzem, hogy szeret

-becéz, kedveskedik, figyelmes

-szüleinek, barátainak, munkatársainak bemutatott

-közös nyaralást szervezünk

-nem élünk együtt, de van kulcsom a lakásához, együtt választottunk már néhány új berendezést is

Na ez mind szép de a szerelmi vallomás még várat magára....csak annyit mondott, (beszélgettünk és szóba kerültek dolgok, hogy boldog velem és szeret velem lenni.

Konkrét vallomás nélkül is szerethet?

Én szeretem, de emiatt, hogy nem mondta én sem mondtam (mármint egyszer olyan formában kicsúszott számom amikor ittunk, és megkérdeztem és te és egy én ist a kérdésémre visszamondott.

Nem akarom, hogy csak azért mondja márha úgy érzi, hogy én kierőszakolom.

Szóval szerintetek ennyi infóból mi jön le? Mit érezhet irántam?

Én 25 éves lány ő 30 éves pasi

2016. ápr. 13. 18:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bakker kezdem magam rosszul érezni, ha a barátom olvasná, hogy miket írok.....nem is értem magam.
2016. ápr. 13. 19:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Na, akkor végre megnyugodtál, béke van? :)
2016. ápr. 13. 19:46
 13/17 A kérdező kommentje:

igen észhez tértem és nem akarok műbalhézó hülye pi**a lenni és ezzel elrontani azt ami eddig jó.

Köszi kedves Gyakorisok :)

2016. ápr. 13. 19:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2016. ápr. 13. 19:58
 15/17 ~OnLány~ ***** válasza:

Tényleg egyes nők hogy tudnak ennyit kombinálni egy kapcsolatban?

Bírom akik ennyire túlkomplikálják a dolgokat.

Egyszerűen szeret veled lenni.Mit érezne?Vajon mit?Biztosan fontos vagy neki.Igen,konkrét vallomás nélkül is szerethet,miért kell minden esetben kimondani?A leírásod alapján jól kijöttök,rendesen bánik veled,kedvel,talán meg is szeretett.Akkor hol a gond?

Komolyan,akiknek nincs problémájuk,azok úgyis keresnek maguknak.

2016. ápr. 13. 20:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos mondani is a masiknak hogyan erzel iranta! Persze tettekkel is kell bizonyitani ez teny, de sok-sok helyzet vagy szituacio lesz az eletben meg amikor nem lehettek egyutt esetleg huzamosabb ideig es valamiert nem lesz lehetosegetek "tenni egymasert". Ilyenkor a kedves szavak nagyon-nagyon sokat ernek! Meg ha szerelmes is, mi ezt nem tudhatjuk, valoszinu nem az a "kimondom amit erzek fajta" nekem speciel ez nem jonne be, szar lenne mindig affele bizonytalansagban elni es talalgatni, eppen ugy, ahogy most te teszed. De majd eldontod hogyan, es mi jo neked. Ez a te dontesed lesz nem a mienk.
2016. ápr. 13. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Amugy 15-os, noi logika, mi biztosra szeretunk menni (legalabbis en mindenkepp) 16-os voltam.
2016. ápr. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!