Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim az mondta, hogy szeret velem lenni. Mit érezhet?
Helyzet a következő:
-7 hónapja vagyunk együtt
-a mondatain, viselkedésén azt érzem, hogy szeret
-becéz, kedveskedik, figyelmes
-szüleinek, barátainak, munkatársainak bemutatott
-közös nyaralást szervezünk
-nem élünk együtt, de van kulcsom a lakásához, együtt választottunk már néhány új berendezést is
Na ez mind szép de a szerelmi vallomás még várat magára....csak annyit mondott, (beszélgettünk és szóba kerültek dolgok, hogy boldog velem és szeret velem lenni.
Konkrét vallomás nélkül is szerethet?
Én szeretem, de emiatt, hogy nem mondta én sem mondtam (mármint egyszer olyan formában kicsúszott számom amikor ittunk, és megkérdeztem és te és egy én ist a kérdésémre visszamondott.
Nem akarom, hogy csak azért mondja márha úgy érzi, hogy én kierőszakolom.
Szóval szerintetek ennyi infóból mi jön le? Mit érezhet irántam?
Én 25 éves lány ő 30 éves pasi
igen észhez tértem és nem akarok műbalhézó hülye pi**a lenni és ezzel elrontani azt ami eddig jó.
Köszi kedves Gyakorisok :)
Tényleg egyes nők hogy tudnak ennyit kombinálni egy kapcsolatban?
Bírom akik ennyire túlkomplikálják a dolgokat.
Egyszerűen szeret veled lenni.Mit érezne?Vajon mit?Biztosan fontos vagy neki.Igen,konkrét vallomás nélkül is szerethet,miért kell minden esetben kimondani?A leírásod alapján jól kijöttök,rendesen bánik veled,kedvel,talán meg is szeretett.Akkor hol a gond?
Komolyan,akiknek nincs problémájuk,azok úgyis keresnek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!