Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a párommal aludni, mert horkol. Szerintetek?
Füldugóval alszom, de azon is áthallatszik és alig alszom ha nála vagyok. Két éjszaka után karikás a szemem és otthon alig tudom kialudni magam.
Mellesleg egyenlőre a füldugóról sem tud, ha minden igaz. Legalábbis nem mutogatom, hanem inkább dugdosom.
Kivizsgáltatni nem hajlandó magát, pedig olykor alig kap levegőt.
Ha neki rendben van így, hát legyen, de az hogy nem alszom.. van valami ötletetek?
Különszoba.
Én is el fogok menni vizsgálatra mert horkolok,de bnőm nem akarja,pedig kajakra műtetném is magam.
Nem normális és veszélyes is(agyvérzés,infarktus) plusz nem vmi izgató dolog ez.
Akkor egy hermentikusan elzárt, dupla hangfogó tapétával ellátott alagsorba kell menni aludni, sajnos.
>Mellesleg egyenlőre a füldugóról sem tud, ha minden igaz. Legalábbis nem mutogatom, hanem inkább dugdosom.
Ez hiba részedről. Tudnia kéne ról, mint minden másról is. Miért kéne előle bármit dugdosnod? Beszéld meg vele, mondd el neki. Értse meg, hogy ez neked mekkora probléma.
>Kivizsgáltatni nem hajlandó magát, pedig olykor alig kap levegőt.
Ez az ő részéről hiba. Az ő egészségéről van szó, plusz a kettőtük kapcsolatáról. Miért nem veszi komolyan sem saját magát, sem azt, hogy te nem tudsz aludni? Tudod segíteni, támogatni ebben?
Két lehetséges út van, mert így nyilván nem maradhat hosszú távon.
1. külön alszotok mostantól (nem túl szép megoldás)
2. tesztek valamit a horkolás ellen.
Az első amúgy nem rossz ötlet. Nem tudom hogy mély alvásból felébrednék-e.
Viszont ő az a lefekszik és két percre rá már alszik típus :D lehet nem tudok hamarabb elaludni.
Aludni kell, nem hallgatózni! :D
Egy kivizsgálás mindenképp jól jön. A legtöbb ember, egyébként akkor horkol, ha hanyatt fekve alszik, vagy ha nagyon fáradt, kimerült. ha meg alig kap levegőt, akkor kénytelen lesz alávetni magát egy vizsgálatnak. A légzőszervi nehézségek, az nem gyerekjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!